04 / 05 / 2024

Garanti BBWA’dan tüm müşterilerine son dakika duyurusu! Acil bakmanız gerekiyor!

Garanti BBWA’dan tüm müşterilerine son dakika duyurusu! Acil bakmanız gerekiyor!

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Garanti BBWA, çok önemli bir duyuruyla müşterilerinin karşısına çıktı. Garanti BBWA, müşterilerine Hızlı Kredi Başvurusu yapabileceklerini duyurdu.



KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Acil kredi başvurusu yapmak istediğiniz zaman Garanti BBWA internet sitesinin yukarısında yer alan formu doldurduktan sonra formun ikinci aşamasında ne kadar kredi alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Sonrasında başvur butonuna tıklayarak hızlı kredi için başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı kredi çekmeden önce kredi hesaplama araçlarından faydalanarak hemen kredi hesaplama işlemini doğru bir şekilde yapmak ve hem kredi tutarına hem de faiz oranlarına dikkat etmek gerekiyor.

Garanti BBWA’dan tüm müşterilerine son dakika duyurusu! Acil bakmanız gerekiyor!

KREDİ BAŞVURUSU NE ZAMAN SONUÇLANIR?

SMS veya çevrim içi kanallar aracılığıyla yaptığınız hızlı kredi başvurusu, ilgili banka KKB (Kredi Kayıt Bürosu) puanınızı inceleyip olumlu raporu verilmesinin ardından onaylanıyor. Rapor olumlu olduğu takdirde hızlı kredi alma işlemi kısa süre içinde tamamlanıyor ve o bankada bir vadesiz Türk Lirası hesabı varsa kredi tutarınız o hesaba aktarılıyor. Vadesiz Türk Lirası hesabınız yoksa verilecek dijital onayın ardından vadesiz Türk Lirası hesabınız otomatik olarak açılır ve tutar o hesaba aktarılıyor.

50 BİN TL’LİK HIZLI KREDİ BAŞVURUNA İLİŞKİN DETAYLAR VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR KPSS şartsız çok sayıda personel alacak! Başvurmak için hemen bakın!

Dolarda nokta atışlar yapan isim bu sefer söylenmeyeni söyledi! Doların roket gibi uçacağı tarihi açıkladı!

Aile Bakanlığının yeni destek ödemesi belli oldu! Bakan Yanık resmen açıkladı! Başvuran parasını hemen alacak!


Geri Dön