15 / 05 / 2024

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

14 Mayıs tarihinde ülke için önemli bir seçim yaşanacağını dile getiren GHO Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, gayrimenkul sektörünün seçim sonrasına odaklandığını dile getirdi.



ARSA TALEBİ ARTTI MI?

Yaptığı açıklamada inşaat girdi maliyetlerinin son 2 senede birkaç katına çıktığını ve müteahhitlerin yeni konut üretmekte zorlandığına değinen GHO Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, konut arzında da sıkıntı olduğunu belirterek, yeni konut projelerinin hem girdi maliyetleri hem de arsa fiyatları nedeniyle yavaşladığını söyledi. Söz konusu bu durumun evlerin fiyatlarının daha da yükselmesine sebep olduğunu söyleyen Özgür Ali Karaduman, "İnşaat malzemelerinde ülke olarak üretim yapıyoruz. Fakat hammaddeyi ithal ediyoruz ve ulaşım konusunda da artan maliyetler yaşanıyor. Şu anda konut maliyetleri giderek arttığı için vatandaşlar da arsa alarak kendi evlerini yapmak istiyor. Özellikle İzmir'in kuzeyinde yer alan Foça, Çandarlı, Dikili, Aliağa bölgesinde bu tarz talepler oldukça arttı. 25 - 40 yaş arasındaki vatandaşlar  arsa yatırımına daha çok yöneldi. Bunun dışında; 1+0, 1+1 konutlar da yatırımcıların yoğun ilgisini görüyor. Vatandaşlar yatırım için gayrimenkulü sığınılacak bir güvenli liman olarak görüyor” dedi.

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

PROFESYONEL HİZMET SUNUYORUZ


GHO Now Gayrimenkul olarak geçtiğimiz Ekim'den bu yana önemli bağlantılara ve portföy hacmine ulaştıklarını dile getiren Özgür Ali Karaduman, GHO Now Gayrimenkul olarak alanında deneyimli ve dinamik bir ekip kurduklarını kaydederek, şu anda ilave portföy oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Açıklamasında Çiğli merkezli ofislerinde önemli bir bilinirlik oranı yakaladıklarını, proje ve arsa satışlarında da çözümler sunduklarını söyleyen Özgür Ali Karaduman, bu konuda tanınmış müteahhitlerle beraber hareket ettiklerini söyledi.

Menemen, Seyrek, Foça, Aliağa, Dikili'de önemli portföylere sahip olduklarını söyleyen Ali Karaduman, hem satış ve kiralama hem de ticari alan ve arsa konularında uzman ekipleriyle hizmet verdiklerini de sözlerine ekledi.

Konut fiyatları düştü mü? TÜİK verileri tek tek açıkladı: Elektrik ve gazdaki indirim fiyatları etkiledi mi?

Konut, ultra zenginlerin en gözde yatırımı oldu!

Arsa alacaklar dikkat! Müstakil ev hayali kurarken arsa mağduru olmayın! 


Geri Dön