09 / 05 / 2024

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy tipi afet konutları Ramazan Bayramı'na yetişecek!

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy tipi afet konutları Ramazan Bayramı'na yetişecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan yaptığı açıklamada afetzedeler için inşa edilen köy tipi evlerin inşaatının yüzde 90, kiminde yüzde 85 seviyelerinde olduğunu söyledi.



Söz konusu konutların teslimleri için inşaatların tamamının bitmesi beklenmeyecek. Verilen detaylara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, Anadolu Ajansı muhabirine, bölgede çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini dile getirdi.

Gaziantep Nurdağı ndaki köy tipi afet konutları Ramazan Bayramı na yetişecek!

Açıklamasında Ramazan Bayramı'nda oturulmaya başlanacağını kaydeden Banu aslan, "Şu anda kiminde yüzde 90, kiminde yüzde 85 gibi değişik seviyelere ulaştık dedi" dedi.

Banu Aslan, bütün planlara uygun hareket ettiklerini kaydederek, bayramda etap etap vereceklerini söyledi. Açıklamasında bütün köy bittikten sonra konutları verme gibi bir durum olmayacağını dile getiren Banu Aslan "İş güvenliği tedbirlerini alarak, altta inşaat devam ederken üstte biten yerlerin hak sahibi vatandaşlara verilmek üzere AFAD'a teslimini gerçekleştireceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Beklenen deprem İstanbulluları köşeye sıkıştırdı! Peş peşe rakamlar açıklandı! Büyük İstanbul depremi...

Uzman isimden korkutan deprem uyarısı! Binaların durum tespiti hemen yapılmalı! Yeni depremlerle karşılaşacağız! 


Geri Dön