13 / 10 / 2024

Gaziantep'te kiralık otogar yazıhanesi ve kent parkı!

Gaziantep'te kiralık otogar yazıhanesi ve kent parkı!

Kilis Belediye Başkanlığı, şehirlerarası otobüs terminali ile halk terminalindeki yazıhane ve işyerlerinden oluşan 6 taşınmazını 3 yıl süreyle kiraya vermek üzere ihale açtığını duyurdu




 Gaziantep ekonomisine
Kiralık taşınmaz dopingi
Kilis Belediye Başkanlığı, şehirlerarası otobüs terminali ile halk terminalindeki yazıhane ve işyerlerinden oluşan 6 taşınmazını 3 yıl süreyle kiraya vermek üzere ihale açtığını duyurdu.

Mülkiyeti Kilis Belediyesi 'ne ait olan şehirlerarası otobüs terminalindeki 4 işyeri ile halk terminalindeki 2 yazıhanenin 3 yıllığına kiralanması için ihale düzenlediğini duyuran Kilis Belediyesi, tahmini bedellerin 600 TL ile 6 bin TL arasında değiştiğini bildirdi. İhale ise 20 Mayıs 2011 tarihinde Kilis Belediyesi 'nde.

Parkı kiraya veriyor
Bu arada Gaziantep şžahinbey Belediye Başkanlığı da Güneykent (şžahinbey Parkı) 'teki park kompleksini kiraya vermek üzere bir ihale düzenledi.
Tahmini bedeli aylık 50 bin TL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 90 bin TL tutarında geçici teminat bedeli alınacağını bildiren belediye yetkilileri, ihalenin kapalı teklif arttırma usulü ile 18 Mayıs 2011 tarihinde yapılacağını duyurdu.


Geri Dön