17 / 05 / 2024

Getir'e ŞOK'tan kötü haber! Bölge karışınca frene basıldı

Getir'e ŞOK'tan kötü haber! Bölge karışınca frene basıldı

Girişimci iş insanı Nazım Salur tarafından 2015 yılında kurularak kısa zamanda kurye sektöründe büyüyen ve yatırımlarını yurt dışına taşıyan Getir'e ŞOK'tan kötü haber geldi.



NAZIM SALUR KİMDİR?

BiTaksi uygulamasını hayata geçiren isim olarak tanınan girişimci iş insanı Nazım Salur, Getir mobil uygulamalarının kurucusu olarak ekonomi çevrelerinde ismini duyurdu. 1986'da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Salur, iş hayatına mobilya imalatında ve kullanılan endüstriyel tesislerin satışında aracılık yapan çeşitli şirketler kurarak başladı. Nazım Salur'un mobil uygulama alanında yaptığı ilk girişim, Getir'den önce taksi çağırma uygulaması olarak faaliyete soktuğu BiTaksi hizmeti. Nazım Salur'un teknoloji alanındaki ikinci girişimi Getir, Haziran 2015'te faaliyete girdi. Bine yakın ürünü, 7 gün 24 saat çalışma esasına göre tüketiciye ulaştıran akıllı telefon uygulaması Getir, ortalama 10 dakikayı bulan teslimat süresi ile dünyada bir ilke imza attı. Şirket İngiltere ve ABD'de de kuryelik işine girerek global bir şirkete dönüştü. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön