15 / 05 / 2024

Girişimlere yapılan yatırımlarda rekor kırdık! Türkiye’den 2023 yılında yeni Unicorn’lar çıkacak!

Girişimlere yapılan yatırımlarda rekor kırdık! Türkiye’den 2023 yılında yeni Unicorn’lar çıkacak!

Dünya genelinde girişimlere yapılan yatırımlar düşerken, Türkiye’de özellikle oyun ve fintek girişimlerine yapılan yatırımlarda rekor kırıldı. Önümüzdeki dönemde Türkiye’deki fintek şirketlerinden bir veya birkaç unicorn çıkması bekleniyor.



HER AY 100 BAŞVURU ALIYORUZ

Türk girişimlerinin artık çok ciddi yatırımlar aldığını kaydeden Eren, Keiretsu Forum Türkiye olarak her ay 100’den fazla başvuru aldıklarının altını çizdi. Eren, son 3 yıldır en çok yatırım yapan melek yatırım platformu olduklarını belirterek Türkiye’de melek yatırım ağlarının sayısı artması gerektiğini, bu sayının artmasıyla daha iyi girişimlerin daha doğru yatırımlar alma imkanı bulacağını savundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön