15 / 05 / 2024

Gmail duyurdu: iOS ve Android telefonlara yepyeni özellik geldi

Gmail duyurdu: iOS ve Android telefonlara yepyeni özellik geldi

Android ve iOS telefonlarda Google'ın Gmail'e getirdiği yazmama yardım et özelliğini kullanabilecek. İşte yazmama yardım et özelliği ve tüm detayları...



YAZMAMA YARDIM ET ÖZELLİĞİ NEDİR?

Android ve iOS telefonlarda yepyeni dönem başlıyor. Geçtiğimiz günlerde Google'ın Gmail'e getirdiği yazmama yardım et özelliğini artık telefonlarda da kullanılmaya başlanacak.

NTV'de yer alan detaylara göre, yazmama yardım et özelliği, kullanıcıların e-posta yollarken tek bir tuşla metin önerileri hizmetşnde bulunuyor. Böylece e-postalar için harcanan zaman en aza düşerek tüm mesajları oluşturmak yalnızca saniyeleriniz alacak.

YENİ ÖZELLİK KULLANIMA SUNULDU

Bilgisayar için kullan hizmetine çıkarılan "Gmail Yazmama Yardım Et" özelliğine, artık iOS ve Android telefonlarda bulunan uygulamalar üzerinden de erişilebilecek.

Böylelikle e-posta gönderirken yapay zekadan destek alınacak ve hazır metinler saniyeler içinde taslak olarak önünüze düşecek. Kullanıcılarda bu metinleri diledikleri gibi detaylandırarak işlemlerini kolayca halledebilecek.

YAZMAMA YARDIM ET ÖZELLİĞİ TELEFONDA NASIL KULLANILIR?

Bilgisayarda olduğu gibi e-posta göndermeye girdiğiniz zaman sağ alt köşede "Yazmama Yardım Et" seçeneği yer alıyor. Bu noktaya oluşturmasını istediğiniz metin hakkında bilgi sunarak komutta bulunuyorsunuz. Bu işlemin ardından oluştur şeçeneği ile yapay zeka size belirttiğiniz konu kapsamında birkaç saniye içerisinde hazır bir metin oluşturacak.

GMAİL NEDİR, NE İŞE YARAR?

Gmail, (Google e-mail) Google'ın ücretsiz web posta hizmeti olarak tanımlanıyor. 

Gmail uygulaması, Google tarafından ücretsiz olarak sağlanan web posta hizmetidir. Web ve mobil üzerinden kolaylıkla kullanılabilen gmail ile tüm belgeleriniz, dosyalarınızı saklayabilme fırsatı sunuyor.

Ayrıca, Gmail ile e-postalarınız güvenli bir şekilde bulutta depolanıyor. Web tarayıcısı kullanarak herhangi bir bilgisayar ya da cihazdan iletilere ulaşabiliyorsunuz. Yöneticiniz izin veriyorsa doğrudan Gmail'de Google Meet'te görüntülü toplantılara katılabilir yahut kendi toplantılarınızı başlatabilirsiniz.

Whatsapp'tan yeni özellik! WhatsApp videolu mesaj dönemi başlıyor!

TMO'dan çiftçilere son dakika uyarısı: Buğdayı ucuza satmayın! 

İzmir'in göbeğindeki akaryakıt istasyonu 5 yılığına kiraya verilecek!

 


Geri Dön