17 / 05 / 2024

Gram altın 1600 lira! Bunu okumadan altın almayın! Gram altının yeni fiyatı daha önce hiçbir yerde açıklanmamıştı

Gram altın 1600 lira! Bunu okumadan altın almayın! Gram altının yeni fiyatı daha önce hiçbir yerde açıklanmamıştı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altına dair yaptığı açıklamalar ile yeri göğü inletmeye devam ediyor. Memiş, bu sefer gram altının yeni fiyatını açıklayarak, “1600 lira olacak” dedi. İşte detaylar…



AĞUSTOS SONUNU BEKLEYİN

Altın ve para piyasaları uzmanı Memiş, tüm bu değindiği konuların yanında ise gram altın ve gümüşün ne zaman alınacağına dair de öngörülerini dile getirdi. Memiş, "Gümüş - altın arasında ciddi şekilde baskılanma var. Ben, gümüşe dokunmayı hedeflemiyorum. Fakat gram altın ve dövizimi sattım. Yakın zamanda bir hamle daha yaratacağız. Euro - dolar paritesi düşüyor. Toparlanır ise sıfırlanmış olur. Çok büyük düşüş olacağını düşünmüyorum. 18, 30 lira - 18, 50 lira arasında dalgalanmasını düşünüyorum. Gün içinde ise bunu değerlendiriyorum. Gram altında 1010 TL seviyesi destek seviyesi. 1000 TL altına sarkması mümkün değil. Makas aralığına yatırımcının dikkat etmesi lazım. Orta ve uzun vadeyi ise göz önünde bulundurmak kriteri ile yatırım yapılmalı. Gram altında geri çekilme yaşanabilir. Ağustos sonuna kadar beklemek mantıklı bir hareket" ifadelerini kullandı.

İŞTE GRAM ALTININ YENİ FİYATI

Piyasa Kahini İslam Memiş’in gram altına dair önemli açıklamaları ise şu şekilde:

"Gram altın 1450 TL olur ise satmayın. Gram altında satış yaşanmaz. Yılın sonundaki öngörümlerim ise 1450 TL olacak. Altın, herhangi bir şeye yatırım yapılacak ise satış gerçekleşmeli. Gelecek yıl 1600 TL görebilir. Fırsat nisan ayı idi. Ağustos ayını şans ayı olarak düşünüyorum."

Gram altın 1600 lira! Bunu okumadan altın almayın! Gram altının yeni fiyatı daha önce hiçbir yerde açıklanmamıştı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Ağustos 2022 tarihinde saat 11.17'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,25 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise 1029 Türk Lirası değerinde.

İkinci el araç almak isteyenler buraya! Devrim gibi karar! O tarihten itibaren alamayacaksınız

Emekliliğe bir adım daha yaklaşın! BES’ten yepyeni ayrıcalıklar! Bireysel Emeklilik Sistemi’nde flaş gelişme

Herkes ev sahibi olacak! Genci, emeklisi, dar gelirlisi… Cumhurbaşkanı Erdoğan ucuz konut TOKİ'yi o tarihte duyuracak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön