29 / 04 / 2024

Gram altın bu seviyeyi görecek! İki bomba tahmin

Gram altın bu seviyeyi görecek! İki bomba tahmin

Altın fiyatlarında flaş gelişme. 1185 TL ile rekor kıran gram altın şu an 1099 TL'den satışa sunuluyor. FEDin sözlü yönlendirmelerine başlayacağını belirten analistler, gram altın fiyatlarına dair tahminlerini açıkladı. İşte tüm detaylar...



ABD'de dolar endeksi 104 seviyesinin üzerinde bulunurken, altın fiyatları ABD Merkez Bankası FED'in şubat ayı toplantı tutanakları öncesinde 6 haftanın en düşük seviyelerine yakın işlem görmekte. Ons altın bugün 1844 dolardan değerlenirken, gram altın fiyatı 1116 TL'den satılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön