03 / 05 / 2024

Gram altında yeni zirve geliyor! İslam Memiş açıkladı, 48 saat sonra altın bu fiyatı görecek

Gram altında yeni zirve geliyor! İslam Memiş açıkladı, 48 saat sonra altın bu fiyatı görecek

Borsa, dolar, altın, kripto paradaki beklentilerini duyuran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, perşembe günü için uyarıda bulundu. Memiş, gram altın için yeni zirve beklentisini paylaştı.



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in borsa, dolar, altın, kripto paradaki beklentilere vurgu yaptı. TV100'deki köşesinde perşembe günü için uyaran Memiş yazdıklarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizdi ve şunları söyledi:

Cuma gününü altının ons fiyatı 1.681 dolar, gümüşün ons fiyatı 20,85 dolar seviyesinden bitirdi. Altının ons fiyatı yüzde 3,20, gümüşün ons fiyatında yüzde 7,09’luk yükseliş yükselişin devamı açısından mühimdi.

Bitcoin yüzde 4,45’lik yükselirken pariteler de yüzde 2 primli kapandı. Dolar endeksi (dxy) 110,65 seviyesine geriledi.

Altı aydır manipüle edilen emtia, pariteler ve kripto paraların bu hafta yükselişini sürdüreceğini öngörüyorum.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön