29 / 04 / 2024

Gram altın can yakacak! Bu hileye dikkat edin! Hemen bu haberi okuyun ve canınızı yakmayın

Gram altın can yakacak! Bu hileye dikkat edin! Hemen bu haberi okuyun ve canınızı yakmayın

Gram altındaki dalgalanmalar hala devam etmekte. Gün geçtikçe de yatırımcıların haricinde bu durumdan vatandaş da etkilenmeye başladı. Altının akıbeti artık yalnızca yatırımcısını değil vatandaşı da son derece ilgilendirmekte. İşte detaylar…



Altının önümüzdeki günlerdeki durumunu ise altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son videosunda tek tek anlatırken, “Canınız yanmasın” ifadelerini kullandı. Memiş, elde bulunan altınların ucuza kaptırılmaması gerektiğine çağrı yaparken, “Gördüğünüz gibi değil" isimli videosunda İslam Memiş, yapmış olduğu değerlendirmelerinin bir yatırım tavsiyesi olmadığının dikkat çekerek, şu ifadeleri kullandı:

“Dolar - TL kuru ekranlarda 18.12 TL fakat serbest piyasalarda 18.22 TL - 18.25 TL aralığında. Dolar tarafındaki pozitif görünümün devam etme sebebi ise dolar endeksinin 109'a kadar yükselmesi oldu. Uluslararası piyasalarda dolar değer kazanmış durumda. 18 lira üzeri ataklar, doların tekrar yukarı yönlü hamleyi kırmasına sebep oldu. 18.20 TL güçlü destek seviyesi. Altında 18.10 TL var fakat siz ekranlarda 18.12 TL olarak görüyorsunuz ama serbest piyasalarda bu rakamlar mevcut değil.”

Gram altın can yakacak! Bu hileye dikkat edin! Hemen bu haberi okuyun ve canınızı yakmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön