05 / 05 / 2024

Gram altında büyük tuzak! Bunu yapan kapana kısılır!

Gram altında büyük tuzak! Bunu yapan kapana kısılır!

Altın fiyatları bu hafta zirve seviyelere yükseldi. Gram altın fiyatını 980 lira olduğunu gören yatırımcılar 'gram altınları satalım mı?' sorusunu gündeme taşırken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcıları şok edecek açıklama geldi. Ayrıntılar haberimizde...



PİYASALAR CEBİNDEKİNİ ALACAK

Yatırımcılar tarafından ısrarla gelen 'gram altın satalım mı?' sorusu üzerine İslam Memiş ''piyasaların sizin cebinizdekini almak üzere kurulu olduğunu ve bunu yaparsanız çok ağlarsınız'' diyerek yatırımcılara şok eden açıklamalarda bulundu. 

 Gram altında büyük tuzak! Bunu yapan kapana kısılır!

İslam Memiş: ''FED'in açıklamasına kadar 1780 ile 1880 arasındaki bant aralığını takip edeceğiz. Bu politikamızda bir değişiklik yok. FED sonrası 1880 - 1980. Bu merkez bankalarının kontrolündeki bir fiyatlam. Sizin mantığınız çerçevesinde bir fiyatlama yok şu anda. Merkez Bankaları ne derse o şekilde devam edecek."

Analistlerden yatırımcıların canını yakacak altın açıklaması: Kolay düşüş yaşanabilir...

Altın fiyatları canlı son dakika! Kapalıçarşı altın fiyatları; çeyrek altın, tam altın ve gram altın fiyatları ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön