29 / 04 / 2024

Gram altında çarpıcı tahmin! Uzmanlar tarih verdi!

Gram altında çarpıcı tahmin! Uzmanlar tarih verdi!

Gram altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik yatırımcılarını üzdü. Gram altın 979 lira seviyelerine kadar düşerek, panik satışlarını tetikledi. Uzmanlar altınla ilgili düşüşün devam edeceği yönünde tahminlerde bulunuyor.



Gram altında çarpıcı tahmin! Uzmanlar tarih verdi!

ALTIN DÜŞMEYE DEVAM EDECEK

IKON Menkul Değerler tarafından hazırlanan altın analizinde şu ifadeler yer aldı:

"Hafta başından bu yana Ons Altında görülen düşüşle %2 değer kaybeden Gram Altın/TL Perşembe günü 979 bandına kadar düşüş kaydetti. Teknik açıdan bakıldığında, Perşembe günü 15 haftalık üssel hareketli ortalaması ve siyah yükselen trend çizgisini test eden GAUTRY bu bölgeden hafif tepki alımlarıyla karşılaştı.”

940 TL’Yİ GÖREMESİ TAHMİN EDİLİYOR

“Haftanın son işlem gününde Global piyasada ABD Tarım Dışı İstihdam raporunun takip edileceği haftanın son işlem gününde GAUTRY’de satış baskısının sürmesi ve tren çizgisi ve haftalık ortalaması altına gerilemesi halinde 958 ve 940 seviyeleri sonraki destek bölgeleri olarak izlenebilir. Yukarıda ise 1000 ve 1014 seviyeleri direnç oluşturabilir."

ALTINDA SON DURUM:

Gram altın şu dakikalarda 1011 lira bandında işlem görürken, Dolar/TL 18.23 TL seviyesinde dalgalanıyor.

Otomobil satışları 2022 yılında yüzde 8.5 düştü

Arabası olanlar dikkat! İkinci el fiyatları düşüyor...

İTO açıkladı: İstanbul’da yaşayanlar daha çok hissediyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön