03 / 05 / 2024

Gram altında doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Bunu yapan çok büyük zarar ediyor! Tokat gibi açıklama...

Gram altında doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Bunu yapan çok büyük zarar ediyor! Tokat gibi açıklama...

Altın ile yaptığı yorumlar ile gündemden düşmeyen İslam Memiş'ten yatırımcılara tokat gibi açıklama geldi. Gram altın ile ilgili  'Bunu yapana zarar ediyor' dedi ve yatırımcıları uyardı...



DOĞRU BİLİNEN YANLIŞ

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını gram altın konusunda uyardı. Yatırımcıların gram altın ile igili doğru bildiği yanlış ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş: "Ons altın dediğimiz gram altını hesaplarken günlük dolar kuru şu anda 17.33 lira çarpı ons altın 1835 dolar çarpı 31 ons. Gram altını böyle bulabiliyoruz. Ons altını dolar paritesi üzerinden satın alabiliyoruz. Yani 1 kilogram altının karşılığında alım satım işlemi diyorum ben buna. Gram altın yatırımcısı içeride çok mağdur oluyor çünkü varlıkları üzerinden alım satım yaptıkları için. Bu alışkanlığı devam ettiren çok insan var. Onlara her zaman zarar edeceklerini söylüyorum. Bundan kurtulmanın tek yolu uzun vadeli yatırımcı olmak. Fiyata değil miktara bakacaksınız. Bankadan kuyumcudan altın alıyorsunuz, o zaman siz miktar üzerinden yolunuza devam edeceksiniz.

Gram altında doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Bunu yapan çok büyük zarar ediyor! Tokat gibi açıklama...

Yıl içinde binlerce kez fiyat değişecek, siz fiyata ayak uydurmak için alım satım yapmaya çalışacaksanız olmaz. Zaten 2022 yılında böyle bir piyasa yok. Gram altın üzerinden alım satım yapıyorsanız bunun bedelini ağır ödüyorsunuz. Gram altın üzerinden işlem yapmaya çok sıcak bakmıyorum. Altının değeri dolardır, dolarla hesap yapılır, dolarla alınır, dolarla satılır. Ons altın için dünyadaki değerini takip edeceksiniz, alım yapıyorsanız da parite üzerinden yapacaksınız. Bankaların mobil uygulamalarından ons altın dolar parite işlemi yapılabilir. Altın aldığınızda dolar satın almış oluyorsunuz. Bunu unutmayın." dedi.

Altında son dakika! Yükseliyor! Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor! Yatırımcılar pür dikkat! İşte 23 Haziran gram, çeyrek ve tam altın fiyatları...

'Bu seviyelerde gram altın almam' diyen İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi! Altını olanlar hemen baksın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön