06 / 07 / 2024

Gram altında fiyatlar aniden düşecek! Sakın o seviyeden altın almayın

Gram altında fiyatlar aniden düşecek! Sakın o seviyeden altın almayın

Gram altın fiyatlarındaki dalgalanmaların ardından uzmanlardan da art arda uyarılar geliyor. Uzmanlar, gram altın fiyatlarında düşüş olacağını belirterek, altın alımı için bir seviyeye dikkat çekti.



Fiyat ne kadar çok gerilerse makas aralığını o kadar çok açıyorlar. Ben de diyorum ki, sen bir banka ile kuyumcu ile çalışmak zorunda mısın? Bir sürü banka var. Benim kuyumcum, yok senin kuyumcun, senin paran var, karşısında da menfaatin var. 1013 gösterilen gram altın 1018 lira ama ekranlarda yine makas açıyorlar. 1030 gösteriyorlar. Kesinlikle 1030 seviyesi üzerinden gram altın almayın. Çünkü o fiyat 1030 seviyesi altına kesinlikle sarkacak.

Size ekranlarda gram altın TL’yi 1000 lira gösterecekler. Bin lira altında bile gösterebilirler, sakın tuzağa gelme. O makas aralığı bugün 10 liraysa yarın 15 lira olacak. Aldığına inan, gördüğüne değil.

Borçlar ödenecek mi? İflasa mı gidilecek?

Rekor kıran canavar Hennessey Venom F5 Roadster niyahet tanıtıldı! Fiyatını duyanlar ise şoke oldu!

Lucid'in yeni asfalt jeti; "Air Sapphire" Fiyatı dudak uçuklattı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön