15 / 05 / 2024

Gram altının 4 ay sonra kaç lira olacağı açıklandı! Bu haberi okumadan altın almayın! Piyasa Kahini açıkladı

Gram altının 4 ay sonra kaç lira olacağı açıklandı! Bu haberi okumadan altın almayın! Piyasa Kahini açıkladı

Altında dalgalı günler yaşanmaya devam ediyor. Ağustos ayına yükseliş ile başlayan gram altın son iki haftadır orantılı bir şekilde düşüş seyri sergilemekte. Yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından ise altının akıbeti kafalarda büyük soru işaretlerine sebep oluyor.  İşte detaylar…



"YIL SONU GRAM ALTIN TAHMİNİM DEĞİŞMEDİ"

Artık gram altını 1.000 liranın altında bulmanın zor olduğunu ifade eden Memiş, şu şekilde konuştu: "Gram altın 1. 005 Türk Lirası olsa da bankadan veya fiziki olarak yatırımcı 1. 017 Türk Lirası’ndan gram altın alıyor. 10 - 15 lira makas aralığı mevcut. 1. 000Türk Lirası’na gram altın almak için gram altının 985 Türk Lirası’na gerilemesi lazım. Ben bu ihtimalin zayıf olduğunu düşünüyor.

Gram altın hem dolardan hem de onstan beslenmekte. Şu anda ons altın fiyatındaki baskılanmadan sebepli düşüyor. Önümüzdeki sene düğün yapacaklar, borcu olan kişiler uzun vadede bunu fırsat olarak düşünebilirler. Sene sonu gram altın 1. 400 Türk Lirası tahminim değişmedi. Doların karşısında bulunan tüm enstrümanlarda manipüle edilmiş fiyatlar olduğunu görüyorum. Yatırım için bu enstrümanları ön planda tutuyorum."

Çocuğu olanların dikkatine! Devlet o ailelere 1. 300 lira verecek! Bu fırsatı kaçırmayın

Konut fiyatlarında flaş gelişme! Milyonlarca insan bu haberi bekliyordu! Ev almak, kiraya çıkmak isteneler buraya

Milyonlarca kişinin borçları silinecek! Bunlardan biri de siz olabilirsiniz! Hemen bakın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön