15 / 05 / 2024

Gram altının akıbetini en iyi bilin ekonomist İslam Memiş'ten tarihi öneri!

Gram altının akıbetini en iyi bilin ekonomist İslam Memiş'ten tarihi öneri!

FED'in faiz kararı sonrası YouTube hesabından yayın yapan İslam Memiş, gram altının rekor kıracağına dikkat çekti ve ağustos ayına işaret etti.



DOLAR UYARISI

Memiş son olarak, "Dolar/TL'de 18 rakamlarını görüyoruz. Dolar yatırımcısına ifade ediyorum. Dolar aldım kazanacağım, paramı koruyacağım... Dediğim gibi euro ve sterlin kadar olacağını tahmin etmiyorum kazançların. Dövizle uğraşan, dövize ilgisi olan varsa euro ve sterlin ile ilgilenebilir. Borsa tarafında pozitif beklentim sürüyor. Ağustos sonuna kadar beklemeyi tercih ediyoruz. Belli bir bant aralığında dalgalanan fiyatlamalar olacak. Soğukkanlı beklemek gerekiyor. Ağustos ayında dip seviyesiyle alakalı yeni bilgiler vereceğim. Kripto paralarda tepki yükselişi var ama yükseliş trendi değildir. Kripto para tarafında kaldıraçlı işlem yapılmaması gerekiyor. Unuttuğu parayla yapması gerekiyor. Gümüş tarafında pozitif görünüm devam ediyor. 11.65 seviyesinden devam eden gram gümüş var. Düşüncem devam ediyor, altına kıyasla daha ucuz rasyodan kaynaklı. Hiç yatırım yapmayan, ons fiyatının dip seviyelerde, gram fiyatının dip seviyelerde olduğunu bilmeli" dedi.

Gram altının akıbetini en iyi bilin ekonomist İslam Memiş ten tarihi öneri!

Editörün Notu: Bu haber 29 Temmuz 2022, saat 20.59'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 92 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise 998 lira 35 kuruş değerindedir.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar uyarısı! Bu kez tarih verdi!

Asgari ücret gündemden düşmüyor! İktidardan yeni açıklama geldi!

Uzmanlardan yıl sonu gram altın tahmini! 1500 lira dediler tarih verdiler!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön