08 / 05 / 2024

Garanti bankası 'daha ne yapayım' der gibi promosyon veriyor! Promosyon artı bonusu duyanlar şok oldu! 

Garanti bankası 'daha ne yapayım' der gibi promosyon veriyor! Promosyon artı bonusu duyanlar şok oldu! 

Garanti bankası EYT düzenlemesi yapıldıktan sonra promosyonda yenilemeye gideceğini ilan etti. En az promosyon tutarının 11. 000 TL olacağını duyuran banka 1.000 TL'de ek bonus vererek promosyon yarışına heyecan katıp rekabeti kızıştırdı.



11.000 TL ÖDEME YAPILACAK

Alınan bilgiler ışığında Şubat ayında emeklilere verilecek promosyon tutarlarında güncelleme yapılacağı bildirildi.
 Bu kapsamda emekliler için ödenecek en düşük promosyon tutarının 11.000 TL olacağı söylendi bu bilgilere ilave olarak 1000 TL Bonus verileceği de duyuruldu. Yapılan açıklamalar ile birlikte emekliler de merakla ödenecek olan yeni tutarları araştırmaya başladı.

<#resim3

2 MAAŞ İKRAMİYE VERİLECEK

BDDK tarafından yapılan açıklama kapsamında bankaların müşterilere en az 2 maaş ikramiye vermesi gerektiği ifade edildi.  2023 senesinde yapılan açıklama dahilinde en düşük emekli maaşı 5500 TL olarak açıklandı. Bu kapsamda emekli maaş alan vatandaşlara  11.000 TL ödeme yapılması gerektiği ifade edilirken maaşın artması durumunda ödenecek tutarın da yükseleceği duyuruldu. 

İNG bank'tan büyük jest! Hem alışveriş yapıp hemde 175 TL kazanmak ister misiniz? Bu imkanı kaçırmayın

Promosyon yarışı hararetlendi! Kampanyanın kralını yaptı! TEB'den 7000 TL promosyon! 

Başvurmayan pişman olur! PTT bir kısa mesajla 50 bin TL kredi veriyor! İşte şartlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön