10 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları için doları takip ediyoruz diyen İslam Memiş gümüşün geleceği rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları için doları takip ediyoruz diyen İslam Memiş gümüşün geleceği rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları için doları takip etmeye devam edeceğiz diyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.



GÜMÜŞ GEÇEN SENE YÜZDE 45 KAZANÇ SAĞLADI!

Gümüş, geçtiğimiz sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağladı. 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı gümüşün, bu sene de en çok kazandıran yatırım aracı olacağı söyleniyor. Geçen sene gram altın yatırımcısına yüzde 43 kazanç sağladı. Altın fiyatlarının tavan yapmasından dolayı altın alamayan yatırımcılar gümüşe yöneldi. Gümüşe olan talep her geçen gün artmaya devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön