21 / 05 / 2024

Gümüşlerimizi bozduralım mı? Gümüş fiyatları ne olur?  Uzmanlar üstüne basa basa uyardı!

Gümüşlerimizi bozduralım mı? Gümüş fiyatları ne olur?  Uzmanlar üstüne basa basa uyardı!

Gümüş fiyatları yükselmeye devam ediyor. Hatanın ikinci işlem gününde de gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüşlerimizi bozduralım mı? Uzmanlar üstüne basa basa uyardı...



GÜMÜŞLERİMİZİ BOZDURALIM MI?

Gümüşün gram fiyatı bugün 20 TL sınırına dayandı. Gümüş yatırımcıları yükseliş karşısında ''gümüşlerimizi bozduralım mı? sorusunun yanıtını merak edip araştırıyor. Bu kapsamda gümüş yorumlarını ve uzmanların gümüş tahminlerini takip eden yatırımcılar için uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı.

Geçen sene yatırımcısına yüzde 40 kazanç sağlayan gümüşün bu yıl da yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olacağı açıklandı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının bu sene rekor kıracağını açıkladı. Memiş, gümüşün ons fiyatının 40 dolara kadar yükseleceğini söyleyerek gümüşün gram fiyatının 20 TL olacağını açıkladı.

Gümüşlerimizi bozduralım mı? Gümüş fiyatları ne olur?  Uzmanlar üstüne basa basa uyardı!

Bu kapsamda gümüş yatırımcılarına seslenen İslam Memiş, gümüşlerinizi bozdurmayın, bekletin diyerek yatırıcmıları uyardı.

Peki bugün gümüş alış satış fiyatı ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? 13 Haziran 2023 gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön