14 / 05 / 2024

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Altın kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi!

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Altın kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi!

Fed faiz kararından sonra yüzde 3,5 değer kaybeden gümüş fiyatları için  Altın Kahini İslam Memiş açık açık gümüş fiyatlarının geleceği en yüksek rakam açıkladı. Elinde gümüş olanlar çabuk bakın!



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Güncel gümüş fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş ons fiyatı bugün  23,32 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram altış fiyatı 13,92 lira, satış fiyatı 14,40 TL seviyesinden işlem görüyor.  Gümüş fiyatları haftanın illk işlem gününe yukarı yönlü başladı.

Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Rekor rakam şimdi geldi! Altın Kahini İslam Memiş müjdeyi açıkladı!

Gümüşte çarşı pazar karışacak! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön