15 / 05 / 2024

  Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama

  Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Erkanlı Holding'ten iki yeni öğrenci evi projesi daha geliyor!

Erkanlı Holding’in, Asset Campus iş birliğiyle inşa ettiği “Univa Öğrenci Evleri” kapsamında iki yeni projenin daha yapılacağı açıklandı.

Univa Öğrenci Evi Kampüsleri yabancı yatırımcılara satıldı!

Erkanlı Holding'in Asset Campus ortaklığıyla hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” projesi yabancı yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Sakarya’daki öğrenci evi projesine Ürdün'den yoğun talep geldi.

Erkanlı Holding’in öğrenci evlerine Ürdün'den talep!

Erkanlı Holding’in dünyaca ünlü Asset Campus iş birliğiyle hayata geçirdiği Univa Öğrenci Evi Kampüsleri, yabancı yatırımcılardan ilgi görüyor. 

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Rıza Hüseyin Erkanlı, Berat Hande Alagöz ve Kamil Kutlu ortaklığında kuruldu. 

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı. Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen proje Asset Campus iş birliğiyle Sakarya’da yükseliyor. 

ERA ve Erkanlı Grup öğrenci rezidansları için güçlerini birleştirdi!

ERA Gayrimenkul Türkiye ve Erkanlı Grup güçlerini birleştirerek yeni bir iş birliğine imza attı. Erkanlı’nın; ABD’li öğrenci evi işletmecisi Asset Campus iş birliğiyle Türkiye’ye getirdiği öğrenci evi yönetim markası Univa’nın satışı konusunda işbirliği anlaşması imzaladı.

Sakarya'da aylık 800 liraya öğrenci yurdu!

Erkanlı Grup, ABD'li Asset Campus Housing işbirliğiyle, Sakarya'da Univa Student Residence öğrenci evleri projesini hayata geçiriyor. Öğrenci evlerini satın alan yatırımcı, şirketten düzenli kira alacak.

Resolute Asset Management Bosphorus Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Resolute Asset Management Bosphorus Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi, Robert Martin Kingsmill Yönetim Kurulu Başkanlığı ve David Doeh Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Ekim tarihinde kuruldu.

Van Erciş'e 200 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapılacak!

Van Erciş'te 24 derslik Fen Lisesi, 200 kişilik öğrenci yurdu ve de spor salonu için 31 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihale düzenlenecek.

Van Saray'da yapılacak 200 kişilik öğrenci yurdu ihaleye çıkıyor!

İçişleri Bakanlığı; Van, Saray'da 200 kişilik yurt yapım işini 3 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu öğrenci yurdu 560 günde tamamlanacak.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrenci yurdu projesi irtifak hakkı ihaleye çıkıyor!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi; öğrenci yurdu projesini 28 yıllığına irtifak hakkını ihaleye çıkarıyor. İhale açık teklif usulü ile 30 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü'nde yapılacak.

Öğrenci yurt binaları nasıl olmalı?

Yurt binalarına açılma izni verilebilmesi için aranan şartlar, 3 Aralık 2004 tarihinde 25659 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik kapsamında açıklanıyor. Peki, öğrenci yurt binaları nasıl olmalı?

  Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Haberi

  Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama

Öğrenci evlerine yatırım yapan Erkanlı Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Univa Öğrenci Evleri projesini hayata geçiren Erkanlı Grup, üniversitelere yakın lokasyonlarda, yatırımlarına devam ediyor. 126 milyon liralık yatımla yükselen Sakarya Univa Student Residence projesi Türkiye'de ilk yatırım amaçlı öğrenci evi projesi olarak inşa edildi. 

Rıza Erkanlı, 3 yeni projeye daha başlayacaklarını da açıklamıştı. Erkanlı ayrıca, 5 yıl içinde toplam 10 bin yatak kapasitesine ulaşmayı planladıklarını söylemişti. 

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Hüseyin Erkanlı, Berat Hande Alagöz ve Kamil Kutlu ortaklığında Erkanlı Holding Genel Merkezi'nde kuruldu. 

Asset Öğrenci Evi Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi konusu: yurt içinde ve yurt dışında öğrenci evleri tesis etmek, inşa etmek,...