28 / 07 / 2024

  emma B3 blok satılık daire fiyatları 

  emma B3 blok satılık daire fiyatları 

Stüdyodan 4+1’e kadar farklı seçenekleri sunulan Maslak 1453 B3 blokta peşin ödemede yüzde 15 indirim uygulanıyor..

Moody's Türkiye'nin kredi notunu iki puan birden yükseltti!

Moody's, Türkiye'nin kredi notunu 2 puan birden yükseltti. "B3"ten "B1"e yükseltilen kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu.

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...

En çok satılan modeldi! Ford’dan elektrikli kamyonet kararı! Ford sözcüsü Emma Berg açıkladı!

Ford’dan elektrikli kamyonet kararı geldi! Ford sözcüsü Emma Berg şirketin aldığı kararı duyurdu.

Emma Chamberlain 2. malikanesini aldı!

Yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Emma Chamberlain, 2. makinesini aldı. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

Kuzey Yakası kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nde (Kuzey Yakası) 982 Ada 1 ve 2 Parsel A1, A2, A3, A4, B3, B4 ve B5 Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri' nin kabulü yapıldı.

Bruce Willis-Emma Heming çifti Westchester County’deki evlerini satıyor!

Ünlü çift Bruce Willis ve Emma Heming, Westchester County’de bulunan evlerini 7.6 milyon dolar’a (yaklaşık 45.2 milyon TL) sattı.

Emma Stone Beverly Hills'teki evini satıyor!

Emma Stone, Beverly Hills'te bulunan lüks evini satışa çıkardı. Daha büyük bir yere geçmek isteyen Stone, evi için 3.8 milyon dolar istiyor.

Emma Stone Los Angeles'taki evini 3.9 milyon dolara satıyor!

Ödüllü oyuncu Emma Stone, Los Angeles Coldwater Canyon'da bulunan evini satışa çıkardı. Stone, 2012 yılında 2 buçuk milyon dolara satın aldığı evi için 3.9 milyon dolar istiyor.

Evvel İstanbul'un kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Evvel İstanbul'un 978 Ada 1 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7, B8, B9, C1, C2, C3 Bloklar İle Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ile Ada İçi Yolların kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı...

Maslak 1453 Emma görselleri!

Maslak 1453 Emma görselleri haberimizde yer alıyor. "Emma'dan son saniyede muhteşem bir blok" sloganı ile tanıtılan Maslak 1453 B3 blok Emma İnvestments tarafından satışa sunuldu.

Maslak 1453 Emma ödeme şekilleri!

322 konuttan meydana gelen Maslak 1453 B3 blokta ev fiyatları 550 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişiklik gösteriyor..

  emma B3 blok satılık daire fiyatları  Haberi

  emma B3 blok satılık daire fiyatları 

Hemen tapu teslim fırsatı sunulan  Maslak 1453 projesinde blok projesinde B3 blok Emma İnvestments tarafından satışa çıkarıldı. Projede yüksek katlarda 3. köprü ve Karadeniz’e uzanan bir manzarası bulunuyor.

Stüdyodan 4+1’e kadar farklı seçenekleri sunulan Maslak 1453 B3 blokta  322 konut  yer alıyor. Proje "Emma'dan son saniyede muhteşem bir blok" sloganı ile basına tanıtılıyor. 

Proje ulaşım imkanlarının kolay olmasının yanı sıra hem Dolmabahçe tünel bağlantısı hem de metro, projenin yanı başında konumlandırılıyor. Emma B3 blokta daire büyüklükleri 57 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor.

Maslak 1453 B3 blok fiyat listesi!
Maslak 1453 B3 blokta daire fiyatları 550 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişilik gösteriyor. Projede peşin ödemede yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Emma Maslak 1453 projesinde banka kredili ödeme planlarında ise yüzde 0.98’den başlayan...