07 / 07 / 2024

  İstanbul Büyükşehir Belediyesinin gayrimenkulleri

  İstanbul Büyükşehir Belediyesinin gayrimenkulleri

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'ye ait gayrimenkullerde çok sayıda işgalci bulunmasına tepki gösterdi: "Orayı, birilerinin mafyacılık oynayacağı yerler haline getirtmeyeceğiz kardeşim. Bu kadar net. İstanbul’u, kimsenin işgal etmesine müsaade etmeyeceğim." dedi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 77 personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSPER A.Ş tarafından toplam 77 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre başvuru şartları neler ve  kimler başvuru yapabilecek? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halk Ekmek, personel alımı yapacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Halk Ekmek tarafından 40 personel alımı yapılacağı, adayların istihdam edileceği açıklandı. Yapılan duyuruda, adaylarda aranan nitelikler neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye arsa satılıyor! İzmir Büyükşehir'den İstanbul ve İzmir'de gayrimenkul satışı!

İzmir Büyükşehir, İstanbul ve İzmir illerinde yer alan 13 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki iki büyükşehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde garson ve aşçı yardımcısı personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı ve adaylarda aranan nitelikler ile başvuru şartlarının neler olduğu merak ediliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları, yaz tarifesine geçiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları'nda, 17 Haziran-8 Eylül tarihlerinde yaz tarifesi uygulanacağı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacağını duyurdu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 8 personel istihdam edileceği açıkland. Yapılan açıklama kapsamında adayların başvuru şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ilçedeki taşınmazına satış onayı çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mülkiyeti belediyeye ait olan 11 ilçede yer alan bazı parsel ve hisselerin satışına onay verdiğini açıkladı. 

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor!

Mega kent İstanbul’a taşınan BDDK personeline 45 bin Türk Lirası ödenmesi teklifi geri çekildikten sonra AK Parti memura ‘refah payı’ adı altında ‘büyükşehir tazminatı’ verilmesini tartışıyor. işte konu ile ilgili detaylar...

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

  İstanbul Büyükşehir Belediyesinin gayrimenkulleri Haberi

  İstanbul Büyükşehir Belediyesinin gayrimenkulleri

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Edirnekapı'daki Zabıta Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Zabıta Daire Başkanı Engin Ulusoy tarafından karşılanan İmamoğlu, Zabıta Tören Mangası'nı selamlayıp, personelle tanıştı.

Sputnik News'te yer alan habere göre; İmamoğlu, Daire Başkanı Ulusoy'un sunumundaki İBB'ye ait bazı gayrimenkullerde çok sayıda işgalci bulunduğuna ilişkin saptaması hakkında açıklama yaptı. İmamoğlu “Masa işgali, restaurant işgali, o, bu, şu veya bahsettiğiniz, çok önemli bir konu ki, büyük fırsatlar diye bakabileceğimiz gayrimenkullerimizin değerlendirilmesi, işgaliyeler… İstanbul'da bugün 100 gelirimiz varsa, yarın 1000'e ulaşabilecek hatta daha da ötesine, tahmin edemeyeceğiniz kat sayılara ulaşabileceğimiz gelirlerimizin saklı olduğu bir alan var orada. Ve tümüyle burası suistimal ediliyor” diye konuştu.

İmamoğlu zabıta personeline şöyle seslendi:

- Ben size bir şey söyleyeyim: ‘Efendim aynı ailenin 20 tane simitçisi var.' Bunlar...