07 / 05 / 2024

1 euroluk mağara ev nerede

1 euroluk mağara ev nerede

Fransa’nın Loire Vadisi‘ndeki mağaza evi sadece 1 Euro'ya satın alan Fransalı çift mağarayı ev haline getirdiler. İşte 1 Euro'ya alınan mağara ev...

Aksaray ve Osmaniye'deki 9 arsa ve 1 mağaza satışa çıktı! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray ve Osmaniye'de yer alan 9 adet arsa ve 1 adet mağaza satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

1 Ocak'ta toplu taşıma araçları ücretsiz olacak...

Yılbaşında toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı, birçok vatandaş tarafından sorgulanmaya başlanmıştı. Buna göre, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı sonrasında Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu 1 Ocak 2024 Pazartesi günü ücretsiz olacağı açıklandı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de trafiğe kaydı yapılan her 9 otomobilden 1 tanesi elektrikli...

Türkiye'de bu yılın ekim ayında trafiğe kaydı gerçekleştirilen her 9 otomobilden 1'i elektrikli araçlardan oluştuğu kaydedildi. Buna göre, ayda trafiğe kaydı yapılan 75 bin 494 otomobilin 8 bin 340'ını elektrikli araçlardan oluştuğu bildirildi. İşte ayrıntılar...

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Ankara'da toplu taşıma o tarihte ücretsiz olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı birinci toplantısında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, şehir içi toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vermesi karara bağlandı.

Ara zammı bekleyen asgari ücretli, memur ve emekliler dikkat! Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi!

Senenin en çok merak edilen zamanlarından birisi olan Temmuz ayına son 1 ay kaldı. Ara zam için işaret edilen temmuz ayında aylıklar tekrar değerlendirilecek. Peki Temmuz ayında memur aylığı ne kadar olacak?

Sigorta şirketlerine önemli çağrı: Depremde 1 milyondan fazla araç hasar gördü, hasarları acilen ödenmeli!

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle çok sayıda bina hasar alıp yıkılırken, milyonlarca araç da hasara uğradı. Sivil toplum kuruluşları ise bölgede depremzedelerin mağduriyetini hafifletmek için bir an önce sigorta şirketlerinin kasko zararlarını karşılamasını istiyor.

Otomobile ilgi bitiyor derken patladı! Ocakta kaç araç satılığına çok şaşıracaksınız!

Pandemi dönemiyle otomobile olan talep durmak bilmiyor. Vatandaşın pandemi döneminde toplu taşıma araçlarından uzak durabilmek adına yöneldiği otomobil piyasası, salgının hemen akabinde patlayan enflasyonla yatırımcı için de çok önemli bir gelir kapısı oldu. Geçtiğimiz sene hem sıfır hem de ikinci e

Yollardaki araçlar gittikçe yaşlanıyor! Yaş ortalaması duyanları şaşkına uğrattı!

TÜİK paylaştığı bilgilere göre, son 1 senede yollardaki araçların yaşlanması dikkat çekti. İşte detaylar...

O ilde 10 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 1 adet iş yeri satılıyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya, Mamak ve Keçiören ilçelerinde yer alan 10 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 1 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Öğrencilere toplu taşıma ücretsiz oldu! Metro metrobüs ve vapurda geçerli olacak

İstanbul'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenci ve sınav görevlileri, bu hafta sonu toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecek. Sınavın 2 saat öncesinden başlayan ücretsiz ulaşım imkanı, sınav bitişinin 2 saat sonrasına kadar devam edecek.

1 euroluk mağara ev nerede Haberi

1 euroluk mağara ev nerede

Avrupa’da genç insanlar için hayat çok zor. İşsizlik oranı çok yüksek ve hem ucuz hem de rahat bir yer bulmak inanılmaz zor. Ama henüz işten çıkarılmış 23 yaşındaki Alexis Lamoureux, büyük teyzesinin eski mağarasının açık arttırmaya çıktığını keşfetti ve o mağara evi sadece 1 Euoro’ya sevgilisi Lotte van Riel’le birlikte satın aldı. Önceden Leonarda da Vinci’nin evi olan mağara evi almak büyük bir kumardı ve kimse teklif vermediği için çift oranın sahibi oldu. 4 yıl çalışmadan sonra Lamourex ve kız arkadaşının evi haline gelen mağaranın bildiğimiz evlerden hiçbir farkı yok: yatak odası, banyosu, mutfağı, salonu...






Çift mağarayı aldı fakat...