14 / 05 / 2024

1 Kan 1 Fidan

1 Kan 1 Fidan

Türk Kızılayı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı işbirliğiyle başlattığı " 1 Kan 1 Fidan " projesi kapsamında, kan bağışında bulunanlar adına 15 milyon fidan dikecek...

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 1,6 milyar TL'lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat'a ait! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediğine yönelik çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 350 bin konut ve 1.5 milyon TL destek müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul Programı'nda 350 bin konutun dönüşümünü sağlayacaklarını ve 1,5 milyon destek vereceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs müjdesi! KARDEMİR'e 600 işçi alınacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Mayıs mesajında, Türkiye'nin ilk entegre ağır sanayi kuruluşu KARDEMİR'e 600 işçi alımı yapılacağının müjdesini verdi. 

Memurlara ve memur emeklilerine 1 Mayıs müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Mayıs tarihinde yeni bir müjde vereceği Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı. Memur ve memur emeklisine ek zam yapılacağı ve bu kapsamda, üç formül üzerinde durulduğu belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Deprem bölgesinde 1 yılda 650 bin konut inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amacımız 1 yıl içinde altyapısıyla sosyal ve ticari birimleriyle 319 bin konut, toplamda da 650 bin konut inşa ederek deprem bölgesini ayağa kaldırmaktır." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir merkezleri gibi köylerimizi de 1 yıl içinde ayağa kaldıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şehir merkezleri gibi köylerin de 1 yıl içinde ayağa kaldırılacağız'' diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Avrupa Merkez Bankası Başkanı resmen açıkladı! Net karar verildi! Euro böyle olacak! Cebinde 1 euro bile olanlar acil...

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, fiyat baskıları nedeniyle faiz kararı ile ilgili açıklama yaptı. Net karar verildi! Euro böyle olacak! Cebinde 1 euro bile olanlar acil baksın.

Euronun yönü resmen belli oldu! Başkan Lagarde açıkladı! 1 eurosu bile olanlar hemen gardınızı alın

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Euronun yönü resmen belli oldu! 1 eurosu bile olanlar hemen gardınızı alın!

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

1 Ocak 2023 asgari ücret zammını duyanın nutku tutuldu! Dedikleri tek tek çıkan İslam Memiş tahminini resmen değiştirdi

1 Ocak 2023 asgari ücret zammını duyanın nutku tutuldu! Dedikleri tek tek çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tahminini resmen değiştirdi...

1 Kan 1 Fidan Haberi

1 Kan 1 Fidan

2014 yılı sonu itibariyle 1 milyon 860 bin 591 ünite kana ulaşmayı hedefleyen Türk Kızılayı, kan bağışında bulunanlar adına önemli bir projeye imza attı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile yapılan işbirliği kapsamında "1 Kan 1 Fidan" projesini hayata geçiren Türk Kızılayı, kan bağışında bulunanlar adına fidanları toprakla buluşturuyor.


Konuya ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, proje sayesinde kan bağışlayanların hem şifa bekleyen hastalara umut olacağını hem de ülkenin orman varlığına katkıda bulunacağını kaydetti. Nisan 2014 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türk Kızılayı arasında imzalanan protokolün 5 yılı kapsadığını belirten Saygılı, proje sonunda 15 milyon fidanın Kızılay kan bağışçıları adına toprakla buluşacağını vurguladı.


2014 YILINDA 1 MİLYON 424 BİN 777 FİDAN TOPRAKLA BULUŞACAK


Protokol...