06 / 05 / 2024

10 bin yeni konut projesi

10 bin yeni konut projesi

Yükselen konut kredisi faiz oranları ev sahibi olmak isteyen vatandaşların zorluk yaşamalarına neden oluyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı uzun süredir konuşulan sosyal konut projeleri için müjde verdi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan emeklilere müjde! 10 bin lira destek ödemesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni dönemde emeklilere 10 bin lira pazar desteği vereceğini açıkladı.

Egea Cross'un Mart 2024 yeni fiyat listesi açıklandı! Tüm Cross'lara hem kampanya hem de 10 bin lira indirim geldi!

Fiat'ın en sevilen modelleri arasında başı çeken Egea Cross'un merakla beklenen Mart 2024 yeni fiyat listesi açıklandı. Tüm Cross'lara hem kampanya hem de 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi. 

Maaşı 10 bin TL ve daha düşük olan emeklilere müjde: 'Emekli kartı' geliyor! Doğalgaz, elektrik ve gıda yardımı..

Seçim öncesi seyyanen zam olasılıkları emeklilerin hala gündemindeyken, maaşı 10 bin TL ve daha az olan vatandaşlar için yeni bir formül gündeme geldi. Emekli kartı ile foğalgaz, elektrik ve gıda yardımı yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Fiat Panda'ya Mart 2024'te tam 10 bin TL indirim geldi! Yeni bir sıfır otomobil almak isteyenler dikkat! 

Otomotiv devi Fiat merakla beklenen yeni fiyat listesini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe açıkladı. Fiat'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Panda'ya 10 bin TL indirim geldi. 

Bursa'ya 10 bin yeni konut geliyor! 

Bursa’yı depreme karşı dirençli şehir yapmak için iki bölgedeki kentsel dönüşüm projelerinin 1. etaplarında 297 konut, 118 ofis ve 46 dükkanın yapımını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, toplamda 10 bin yeni konut hedefliyor.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

En düşük emekli maaşı 10 bin 459 TL'de mi kalacak? SSK, BağKur emeklileri hemen bu detaya bakın!

Ocak ayı resmen zam ayı olacak. Milyonlarca emekli, dört gözle yeni yılda maaşlarına yapılacak zam oranını araştırıyor. Peki en düşük emekli maaşı 10 bin 459 TL'de mi kalacak? İşte o hesaplar...

Fiat Egea Cross Wagon'a tam 10 bin TL indirim geldi! 

Fiat Egea Cross Wagon'a bu ay tam 10 bin TL indirim geldi. Peki iat Egea Cross Wagon'un yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte Egea Cross Wagon'un güncel fiyatları...

İstanbul’a 10 bin kiralık konut geliyor! Yeni Konut Modeli'nde riskli yapılarda yaşayanlar öncelikli olacak!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Yeni Konut Modeli ile ilgili konuştu ve İstanbul’a 10 bin kiralık konutun gelmesini de sağlayacak örnek projede sona gelindiğini belirtti. Kalyoncu, kamu-özel sektör işbirliği ile kamu arazisinde kiralık konut üretmeyi planladıklarını belirtti. İşte ayrıntılar...

ŞOK’ta, Samsung bulaşık makinesine 10 bin 999 TL’ye, Barbie bebek 119 TL’ye, bluetooth kulaklık 229 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, kısa süreli yeni bir indirim kampanyası başlattığını ve bu kampanyanın 3 Ekim’de sona ereceğini açıkladı. Buna göre, Samsung bulaşık makinesine 10 bin 999 TL’ye, Barbie bebek 119 TL’ye, bluetooth kulaklık 229 TL’ye düştü. İşte 2 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

Emekli maaşları 10 bin TL mi olacak? Emekli maaş zammı için 3 formül var! Hemen bu rakamlara bakın!

Milyonlarca emekli, maaşlarına yapılacak yeni zammı dört gözle bekliyor. Uzman isimmler emekli maaşlarının 10 bin TL'ye yükselebileceğini söylüyor. İşte ayrıntılar...

ING Bankası emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tahtına oturdu! Emekliler tak diye 10 bin TL alacak!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), yeni emekli olanlar ING Bankası'nın inanılmaz kampanyasından yararlanacak. Banka bu kez emeklilere hemen şimdi 10 bin TL ödeme yapacak.

10 bin yeni konut projesi Haberi

10 bin yeni konut projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde İkinci 100 Günlük Eylem Planını açıkladı. Merakla açıklanması beklenen İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörüne yönelik maddeler de çıktı. 

454 proje arasında toplumun her kesimini ilgilendiren yatırımlar, destekler, hibeler, yeni başlanacak, tamamlanacak projeler yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan planda 10 bin aileye sosyal konut müjdesi verildi. 

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndaki 10 bin aileye sosyal konut satışının gerçekleştirileceği maddesi alt ve orta gelir grubunu sevindirdi. Hayata geçirilecek olan konutlar TOKİ ve Emlak Konut işbirliği ile inşa edilecek. 

TOKİ bu yıl 23 bin konutun ihalesini gerçekleştirdi. TOKİ, 2019 yılı içerisinde de sosyal ihtiyaca ve talebe yönelik projeler üretecek. TOKİ 2019'da dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapacak. 

İkinci 100 Günlük Eylem...