17 / 05 / 2024

10 kilometrelik tatil kuyruğu

10 kilometrelik tatil kuyruğu

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar yollara düştü. TEM otoyolunun Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda yaklaşık 10 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Gerede gişelerinde yolun daralması nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı...

Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik metro hattı bu ay açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın büyük ihtimalle 10 Mart tarihinde, İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattının da bu ay içinde hizmete sunulacağını belirtti. 

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Antalya'da 10 şirketten 1 tanesi yabancılara ait! İlk sırada ise Ruslar geliyor...

Her sene milyonlarca turistin tatil yaptığı Antalya'da yabancılar hem konut hem de iş yeri satın almaya devam ediyor. Yabancılara konut ve iş yeri satışları o kadar çok arttı ki, 10 şirketten 1'i yabancılara ait.

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Nisan ara tatilinde son dakika! Ara tatil iptal mi oldu, ne zaman?

Anaokulu, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar... Nisan ara tatil tarihi resmen açıklandı! MEB son dakika açıklaması geldi. Nisan ara tatili iptal mi, olacak mı? Nisan ara tatili 2023 ne zaman? Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise...

Tatil cennetinde bu işletmeler kiraya veriliyor! 9 Mart 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Belediye tarafından tatil cennetinde 13 adet dükkan satışa sunuldu. İhale ve Teklif Açma Tarihi 09.03.2023 10:00 olarak belirlendi.

Hem ev hem araba LMC Sassino 460E Karavan! Tatil masraflarınızı yarıya indirin! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle beraber karavan fiyatları araştırılmaya başlandı! LMC'nin giriş seviye karavanlarından biri olan LMC Sassino fiyatları ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bankalar bugün açık mı? 10-11 Mart bankalar çalışıyor mu?

İstanbul’da 5 gün sürecek kar yağışı başladı. Megakent, güne beyaz örtüyle uyandı. İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle birçok resmî ve özel kurum tatil edilmiş, çalışanlar ise izinli sayılmıştı. Peki İstanbul’da bankalar bugün açık mı? 10-11 Mart’ta bankalar çalışıyor mu? İşte detaylar…

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

229 kilometrelik Halkalı Kapıkule Demiryolu Hattı tamamlanıyor!

Çevreye duyarlı proje olarak öne çıkan, yatırım bedeli 10,5 milyar liraya ulaşacak 229 kilometrelik Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesi kapsamındaki çalışmalar sürüyor.

Elite Concept'te yeni yıla özel tatil hediyesi!

Hayatın başladığı Elite Concept projesinde tatil hediyesine ek olarak yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz, 0,89 faiz oranıyla 180 aya kadar vade seçeneği sunuluyor.

Zeytin Dalı Sınır Kapısı-Cinderes yolu tamamlandı!

Yaklaşık 8 aydır devam eden çalışmalar sonucunda 10 kilometrelik asfalt yol ulaşıma açıldı.

10 kilometrelik tatil kuyruğu Haberi

10 kilometrelik tatil kuyruğu

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar yollara düştü. Tatilciler özellikle İstanbul çıkışında ve Bolu'da uzun araç kuyrukları oluşturdu. TEM otoyolunun Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda yaklaşık 10 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Gerede gişelerinde yolun daralması nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Uzun araç kuyruğu nedeniyle sürücüler, Yeniçağa gişelerinden D-100 karayoluna yönlendirildi. Yoğunluk nedeniyle maddi hasarlı kazalar da meydana geldi. Bolu Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, sürücüleri yakın takip, hatalı sollama ve hız yapmamaları konusunda uyardı. 


Uzmanlardan mola uyarısı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı koordinasyonunda ve TÜVTÜRK'ün desteğiyle hayata geçirilen Trafikte Sorumluluk Hareketi, bayram tatilinde yola çıkacak sürücüleri uyardı. Uzun yol yapacak sürücülerin, her iki saatte bir mutlaka 15 dakika mola vermesi gerektiğini bildirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre 2013 Ramazan Bayramı bin 846 kaza yaşanırken 86...