06 / 05 / 2024

10 tl madeni para

10 tl madeni para

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yüksek enflasyon sebebi ile 500 Türk Lirası banknot ve 10 Türk Lirası madeni para basılacağına ilişkin iddiaları inkar etti.

ATM'lerde yeni dönem başlıyor! Artık 10 TL ve 20 TL çekilemeyecek! 

ATM'lerde yeni dönem bayram sonrası başlıyor. Bankaların aldığı yeni karar doğrultusunda artık ATM'lerden 10 TL ve  20 TL'lik  banknotlar çekilemeyecek. İşte ayrıntılar...

Doları olanlara kötü haber! Dünyaca ünlü başekonomist tarih vererek uyardı, 10 lira birden düşecek!

Rekor üstüne rekor kuran dolar kuru için bir son dakika açıklaması geldi. Goldman Sachs’ın eski Başekonomisti Robin Brook tarih vererek dolar kurunun 10 TL birden düşeceğini söyledi.

Benzine en az 2.25 TL, motorine de 2.10 TL zam geliyor! Sürücüler yarın tabelalar değişecek! 

Benzin ve motorinde yeni yılın ilk zammı yolda. Akaryakıt fiyatlarına otomatik ÖTV artışı sebebiyle en az 2 TL zam yapılması bekleniyor. İşte detaylar...

A101'den bomba indirim! Papia 8'li kağıt havlu 59 TL'ye, çiçek balı 52 TL'ye düştü! A101 online aktüel ürünler kataloğu

A101 indirmli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. A101'de bu hafta 10 TL üzeri alışveriş yapanlar, Papia 8'li kağıt havluyu 59 TL'ye, çiçek balını 52 TL'ye alacak.

5 TL madeni para piyasaya sürüldü! Bir defaya mahsus 100 milyon adet basıldı!

Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak basılacak olan madeni 5 Türk Lirası ile ilgili tüm detaylar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bir defaya mahsus 100 milyon adet basılacak. 

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 TL'lik madeni hatıra parası basıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel 5 TL madeni tedavül hatıra parası basıldığını açıkladı. Buna göre "5 Türk lirası" hatıra parası 29 Ekim'de yarın tedavüle sunulacağı kaydedildi.

Artık daha da alınmaz hale geldi! Yeni tarifeyle fiyat 10 TL'ye çıktı!

Simidin ve ekmeğin maliyetlerindeki yükseliş, Türkiye'deki enflasyonun bir tezahürü olarak görülüyor. Son zamanlarda birçok temel ihtiyacın fiyatındaki artış, insanları ekonomik olarak zorluyor. Vatandaş ve esnafın tepkili olmasına neden olan simit artık 10 TL’ye çıktı.

Türkiye'de madeni paralarda büyük değişim!

Madeni paraların gramajlarının düşürülmesinin yanı sıra 25, 50 kuruş ve 1 TL'nin gramajları da indirildi. Ekonomi uzmanları, yakın zamanda 5 TL ve 10 TL değerinde yeni madeni paraların basılmasının gündemde olabileceğini ifade etti. Peki 5 TL ve 10 TL metal para basılacak mı? 

17 Ağustos euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru

Dolar/TL kuru 27,10 TL ile yeni tarihi zirvesinin hemen altında işlem görüyor. Dolar güne yükselişle başlarken, 17 Ağustos Perşembe euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru.

A101'de 50'li Finish bulaşık tableti 269 TL'den 139 TL'ye düştü! 10 TL'ye alışveriş yapan hemen sepete atacak...

A101 haftanın indirimli ürünleri belli oldu. Büyük indirimlere imza aran zincir market indirimleri ayın 11'inde sonra erecek. İşte kampanyaya dair tüm merak edilenler....

Akaryakıt fiyatlarına son 1 ayda 10 TL zam geldi! İşte son dakika benzin, motorin LPG fiyatları!

Sürücüler tarafından arama motorlarında sık sık araştırılan akaryakıt fiyatlarına son 1 ayda 10 TL'den fazla zam geldi. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne oldu? İşte son dakika benzin, motorin LPG fiyatları...

ŞOK Market'te 4 kg yoğun çamaşır suyu 47 TL'ye, peçete 10 TL'ye, Ace Klasik 33 TL'ye düştü!

ŞOK Market haftanın indirimlerini duyurdu. Bu kapsamda, 4 kg yoğun çamaşır suyu 47 TL'ye, peçete 10 TL'ye, Ace Klasik 33 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Türkiye'de o para birimi kalktı mı? 10 TL 50 TL 100 TL değil. Kimse göremiyor o birimi

Türkiye'de bir dönem piyasada çok dolaşan bir para birimi hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Vatandaşlar o para birimine artık rastalamadıklarını dile getirdi.

10 tl madeni para Haberi

10 tl madeni para

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kabine toplantısından sonra kendisine yönlendirilen sorulara cevap verdi.

NTV'de yer alan habere göre; Bakan Nebati'ye 500 Türk Lirası banknot ve 10 Türk Lirası madeni para basılması için adım atıldığın yapıldığı yönündeki iddialar hakkında bir soru yöneltildi.

''HİÇBİR ŞEKİLDE BU YÖNDE BİR ÇALIŞMA DA İHTİYAÇ DA YOK''

Nebati iddialar için "Yanlış bilgi" şeklinde konuştu. Hazine ve Maliye Bakanı, "Kesinlikle hiçbir şekilde bu yönde bir çalışma da ihtiyaç da yok" diyerek iddiaları yanıtladı.

Tedavülde halen 5, 10, 20, 50, 100 ve 200 liralık banknotlar yer alıyor.

Peki, neler olmuştu? İşte detaylar...

NELER OLMUŞTU?

10 Türk Lirası  madeni para olacak, 500 ve 1000 Türk Lirası değerinde banknotlar...