06 / 05 / 2024

10. Türk – Arap Ekonomi Forumu

10. Türk – Arap Ekonomi Forumu

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 10. Türk – Arap Ekonomi Forumu’nda gerçekleştirdiği konuşmada Türkiye’deki gayrimenkul piyasasını ve yatırım fırsatlarını değerlendirdi.

BİM'de çılgın indirim! Kumtel cam ankastre set 7.299 TL! Türk Kahvesi Makinesi 1.299 TL! Bu hafta BİM'de neler var?

BİM 3 Mayıs-10 Mayıs aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Fırsat ürünlerin listesi belli oldu. BİM'de bu hafta Kumtel cam ankastre set 7.299 TL ve Türk Kahvesi Makinesi 1.299 TL'den satılacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 3 Mayıs 204...

Türk çimento sektörü üretimi 81,5 milyon tona ulaştı! 2024'te çimento sektörünü neler bekliyor?

Türk çimento sektörünün 2023 yılında üretiminin yüzde 10,5 artışla 81,5 milyon tona ulaştı. Peki 2024'te çimento sektörünü neler bekliyor?

Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli! Suudi Arabistan ve yeni pazarlar radarda!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Suudi Arabistan'ın Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli taşıdığının altını çizdi ve yeni pazarların da radarlarında olduğunu belirtti. İşte Erdal Eren'in o açıklaması...

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

Happy Center’da 20’li yumurta 67,95 TL’ye, kırmızı mercimek 28,95 TL’ye, Türk kahvesi 23,50 TL’ye düştü!

Happy Center’da indirim şenliği resmen başladı. Buna göre, 20’li yumurta 67,95 TL’ye, kırmızı mercimek 28,95 TL’ye, Türk kahvesi 23,50 TL’ye düştü. İşte Happy Center 10 Ekim 2023 fiyat listesi...

Mercedes-Benz Türk, 350 bininci kamyonunun üretimini gerçekleştirdi

Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası 350 bininci kamyonunu banttan indirdiğini açıkladı. Türkiye’de üretimi yapılan her 10 kamyondan 6’sına imza atan Mercedes fabrikası, çatı şirketi Daimler Truck’ın dünyadaki en önemli üretim tesislerinden biri konumunda yer almaktadır. İşte haberin ayrıntıl

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Türk ürünleri için kritik adım! Yüzde 1,5'tan yüzde 10'a yükseltildi

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili bir açıklama yayınladı. Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli desteğin verileceği ifade edildi.

Jumbo x Homend Joy Türk Kahvesi Makinesi kaç TL oldu? İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Jumbo x Homend Joy Türk Kahvesi Makinesi ne kadar, kaç TL oldu? İşte Jumbo x Homend Joy Türk Kahvesi Makinesi güncel fiyat listesi...

Türk müteahhitlere Suudi Arabistan'da 10 milyar dolarlık yeni iş kapısı aralandı!

Saudi Aramco yetkilileri, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) ile iletişime geçerek gelecek dönem projelerinde işbirliği amacıyla Türk müteahhitlerle Ankara’da bir araya geldi. 

Türk Hava Yolları’ndan rekor sayıda personel alımı! Binlerce kişi istihdam edilecek!

Türk Hava Yolları, bünyesinde istihdam etmek üzere tamı tamına 10 bin personel alacağını duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan personel alım duyurusuna ilişkin detaylar belli oldu.

10. Türk – Arap Ekonomi Forumu Haberi

10. Türk – Arap Ekonomi Forumu

Türkiye ekonomisinin siyasi istikrar ve sosyal gelişme ile birlikte son on yılda oldukça istikrarlı bir büyüme kaydettiğini söyleyen EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı; gayrimenkul sektöründe konut talebinin gelir seviyesiyle paralel olarak arttığını ve her yıl yaklaşık 600 bin konutun inşa edildiğini söyledi.


Standard & Poor’s Ocak ayı raporunu da yorumlayan İnanç Kabadayı, “Rapor,Türkiye’de konut sektörünün büyümeye devam edeceğine işaret ediyor ve ülkemizde güçlü, büyük ölçüde karşılanmayı bekleyen bir talep olduğunun altını çiziyor’’ dedi.


EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 1- 2 Nisan 2015 tarihlerinde FourSeasons Hotel’de gerçekleştirilen 10. Türk- Arap Ekonomi Forumu’nda Türkiye gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.


Türkiye ekonomisinin gelişimi ve gayrimenkul sektörünün ekonomideki payını lokal ve uluslararası veriler doğrultusunda değerlendiren İnanç Kabadayı, gayrimenkul sektörünün ekonominin amiral gemisi konumunu önümüzdeki...