28 / 04 / 2024

100 yaş evi muğla

100 yaş evi muğla

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 60 yaş üstü vatandaşların sosyal yaşama daha aktif katılmalarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği 100 Yaş Evini yapılan törenle açtı.

Ev sahiplerinin kiracıyı çıkarma şartları gündem oldu: 'Evi komple kiracıya mı verelim?' 

Mağdur ev sahipleri, kiracıyı tahliye etme şartlarına 'Evi komple kiracıya mı verelim?' diyerek tepki gösterdi. İşte Avukat Esat Özel'in gündem olan o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracıya elektrik şoku: 'Mumla yaşıyoruz'

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar hız kesmeden devam ederken, ev sahibi yüzde 100'lük kira zammını kabul etmeyen kiracının elektriğini kestirdi.

Yabancıya konut satışında yeni öneri: Afet fonu kurulsun, 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilsin!

Yabancıya konut satışı ve vatandaşlık verilmesi ile ilgili yeni bir öneri gündeme geldi. Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'nin afet fonuna ihtiyacı olduğunu belirtti ve yabancılara konut satışında bu fona 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilmesini önerdi.

Pahalı evlerde yaşamak artık hayal değil: Kiraya yüzde 100 zam yapan da var, yüzde 400 de!

Önceden pahalı evlerde yaşamak lükstü ve birçok kişinin bu hayali vardı. Fahiş kira artışlarıyla pahalı evlerde yaşamak da hayal olmaktan çıktı. Kiralara yüzde 100 zam yapan da var, yüzde 400 zam yapan da var. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Sarıyer projesinde yüzde 100 uzlaşı sağlandı! Vatandaştan tepki yağdı: Sarıyer depremden en son etkilenecek yer!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Ancak KİPTAŞ'ın Sarıyer'de dönüşüme girmesine vatandaşlardan da tepki yağdı...

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Kiracı olduğu evi günlük kiralayana 100 bin TL ceza!

Konut kira fiyatlarının yükselmesinin ardından kiracı olduğu evi, başkalarına günlük kiraya verip, kazanç elde edenlere 100 bin lira ceza kesilecek. 

Deprem bölgesine 100 bin çelik köy evi için haftaya ihaleye çıkılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde inşa edilecek yaklaşık 100 bin çelik köy evi konusunda önümüzdeki haftadan itibaren ihaleye çıkılacağını ifade etti.

EYT'de '100 gün' sorunu! Borçla karşı karşıya kalabilirsiniz

Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili gelişmeler devam ederken, emekli olan milyonlarca kişiyle ilgili kritik bir açıklama yapıldı. Başvuru sonrası 100 gün dolduğunda çalışmayanların GSS borcu ile karşı karşıya kalacağını ifade eden Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, kritik tarihi paylaştı.

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!

Barbie filminin reklam çalışmaları şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak yapımcılar, Barbie'nin Rüya Evini gerçek hayatta inşa etti ve Airbnb'de listeledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri yeni bir yol buldu. Kiracılardan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip alacaklı davası açan ev sahibi  ''ya geçmiş farklı öde ya da evi boşalt' diyerek kiracılarından yüksek kira talep ediyor.

100 yaş evi muğla Haberi

100 yaş evi muğla

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarının sağlanması amacıyla yaşlı lokali olarak tasarladığı ve konukların kaliteli zaman geçirebilecekleri sosyal ve kültürel gelişim faaliyetleri, sağlıklı yaş alma ve yaşlılık eğitim programlarının yanı sıra danışmanlık hizmeti alabilecekleri bir mekân yaratılması için hayata geçirdiği 100 Yaş Evi, yapılan törenle hizmete girdi.

Törene katılan ve bir konuşma gerçekleştiren Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, böyle bir tesisi kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve ekibine teşekkürlerini sunarken, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ise Muğla’nın uzun ömürlü insanların olduğu bir şehir olduğunu, böyle bir alanın da bölgeye kazandırılarak güzel bir hizmetin de sunulduğunu belirterek teşekkürlerini iletti.

Gürün: “Burası yaşanmışlıkla...