10 / 05 / 2024

1050 konutlar kentsel dönüşüm

1050 konutlar kentsel dönüşüm

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, Akpınar'daki 1050 Konutlar Mahallesi'nde yapılacak dönüşüm projesinden vazgeçmediklerini, yatırımcı beklediklerini söyledi. Altepe, "İnşallah vatandaşların taleplerini yerine getirecek bir müteahhide ulaşacağız" d

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Deprem konutlarında son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki deprem konutlarının inşasına ve kentsel dönüşüm projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki deprem konutlarında son durum ne?

Ankara’da kentsel dönüşümde yapılmayan konutların belediyeye maliyeti 2,2 milyar TL!

Ankara'da Melih Gökçek döneminde hayata geçirilmek üzere başlanan fakat tamamlanamayan "kentsel dönüşüm" projesi kapsamındaki konutların belediyeye maliyeti 2,2 milyar lira olduğu açıklandı.

Kahramanmaraş'ta Tekke Kentsel Dönüşüm Konutları tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtlar ve Saçaklızade'de kentsel dönüşüm projesi dahilinde inşa edilen konutlar 2022'nin başında teslim edilecek.

Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Silivri Belediyesi önderliğinde SİYTAŞ ve Saral İnşaat tarafından hayata geçirilen Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. 

Kocaeli'de konutlar sanayi tesisi yanından taşınıyor!

Kocaeli'nin Körfez ve Dilovası ilçelerindeki sanayi tesislerinin yanında yer alan konutlar kentsel dönüşüm çalışmaları ile başka alana çalışacak. 

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

Bursa 1050 Konutları'nda dönüşüm düğümü çözülüyor!

Bursa'da uzun süredir yılan hikayesine dönen 1050 Konutlar kentsel dönüşüm ile ilgili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan sevindiren haber geldi. Aktaş yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm anlaşmazlıklarının ortadan kalkacağını dile getirdi. 

1050 konutlar kentsel dönüşüm Haberi

1050 konutlar kentsel dönüşüm


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Akpınar'daki 1050 Konutlar Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinden vazgeçmediklerini, projenin hayata geçirilmesi için yatırıma beklediklerini söyledi. 


Başkan Altepe, Akpınar'daki kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. 

Belediye Meclisi'nin Ocak ayı olağan toplantısında konuşan Başkan Altepe, 1050 Konutlar Mahallesi'ni kapsayan ve Türkiye'ye örnek olması beldenen kentsel dönüşüm projesinin rafa kaldırılmadığını, uygulama için uygun müteahhit arayışında olduklarını ifade etti.


Kentsel dönüşüm için yüzde 95 oranında mutabakatı şart koştuklarını ve vatandaş taleplerinin yerine gelmesi için 2 bin 200 hak sahibini bir araya getirerek bir bir taleplerini aldıklarım hatırlatan Altepe, "Vatan daşlan topladık ve dönüşümden ne beklediklerini öğrendik. Kira yardımı, atılacak adımlar, metrekarelerde mutabakat gibi konularda notlarımızı aldık. Vatandaşların taleplerini yerine getirecek, aynı zamanda da kazanacak bir müteahhide ulaşacağız." dedi. 


TEK TEK...