09 / 05 / 2024

11 ilde yeni stat

11 ilde yeni stat

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına devam edilen modern statlar yavaş yavaş şekillenmeye başladı.11 kentin 2014 sonunda yeni statlarına kavuşması planlanıyor. Bursa ve Afyon'daki stat inşaatlarının yüzde 90'ı tamamlandı...

TOKİ'den son dakika Nisan ve Mayıs 2024 fırsatı! Bu illere 11 kampanyada 2 bin 824 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs 2024 projeleri resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Bu illere 11 kampanyada 2 bin 824 yeni konut geliyor...

11 ilde başlatılan konut seferberliği inşaat izinlerine de yansıdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin etkilediği 11 şehirde başlatılan konut seferberliği yapı ruhsatlarına da yansıdı. Açıklanan rakamlara göre geçen seme bu bölgede alınan inşaat izni sayısı 68 bin 202'ye çıktı.

Bakan Ali Yerlikaya müjdeyi verdi! Her ay 15-20 bin konut ve köy evi hak sahiplerine teslim edilecek!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hedeflerinin 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmak olduğunu açıkladı. 

Bakanlık deprem bölgesinde son durumu açıkladı: Hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 11 ilde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle çalışmalarına devam ediyor. Peki hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

Prof. Dr. Süleyman Pampal: Büyük İstanbul depremi için 3-4 senemiz kaldı!

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan asrın felaketinin üzerinden tam 1 sene geçmişken, büyük yıkımın beklendiği İstanbul depremi de gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul depremi ile ilgili konuştu ve deprem açısından riskli olan diğer illeri de açıkladı. 

Deprem bölgesinde 11 ilde 930 şantiyede çalışmalar devam ediyor 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 şehirde, 930 şantiyede, 110 bin 450 çalışan ile 7 gün 24 saat sahada olduklarını açıkladı.

Deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? Milletvekilleri sordu, Bakan Özhaseki il il açıkladı!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? İşte Meclis'ten o konuşmalar...

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

Konut ve devre mülk ilanları üzerinden ev sahiplerine ulaşan dolandırıcılardan yabancı yatırımcı tuzağı!

Eskişehir merkezli 11 ilde, kendilerini kurumsal firma çalışanı olarak tanıtan 34 kişiyi, 'devre mülklerini Arap ve Katarlı yabancı uyruklu kişilere yüksek fiyatlara satma' vaadiyle dolandıran 12'si tutuklu 48 şüpheli hakkında dava açıldı. 

TOKİ'den yüzde 25 peşinat ile 32 ilde yeni ilanlar açıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), uygun rakamlar ile konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için bir haber yayınladı. Buna göre, Türkiye'nin 32 ilinde toplam 169 daire, açık artırma yöntemi ile satışa çıkarılacak. İşte haberin detayları...

Depremin ardından 25 bin ağır hasarlı bina mahkemelik oldu!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 11 ilde enkaz kaldırma ve tekrar ihya çalışmaları sürüyor. AFAD’ın son verilerine göre, bölgesinde aradan geçen sürede 135 bin binanın enkazı kaldırılırken, 25 bin ağır hasarlı binanın mahkemelik olduğu belirtildi.

KOSGEB'in deprem desteğine 2 haftada 718 başvuru geldi! Ödeme tarihi önümüzdeki hafta belli oluyor

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, depremden etkilenen 11 ilde bulunan işletmelere yönelik başlatılan 450 milyon dolarlık deprem destek paketine, Diyarbakır’dan 2 haftada 718 başvuru yapıldığını açıkladı.

Deprem bölgesindeki 11 ilde KOSGEB'e destek başvurusu 45 bine ulaştı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihindeki depremlerin etkilediği 11 şehirde KOBİ'ler için sunulan desteğe başvurunun 45 bine ulaştığını kaydetti.

11 ilde yeni stat Haberi

11 ilde yeni stat

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına devem edilen modern statlar yavaş yavaş şekillenmeye başladı.


Gençlik ve Spor Bakanlığının, Türkiye'ye Avrupa ve UEFA standartlarında statlar kazandırmak için başlattığı proje kapsamında inşaatlar tüm hızıyla sürüyor.


AA muhabirinin Bakanlıktan aldığı bilgiye göre, ilk etapta 11 kent, 2014 yılı içinde yeni statlarına kavuşacak. Seyirci kapasitesi 15-40 bin arasında değişecek statların, 2014 yılı sonuna kadar Türk futbolunun hizmetine sokulması hedefleniyor. 


Bursa ve Afyon, yeni statlarına diğer kentlerden daha erken kavuşacak şehirler. Her iki kentteki stat yapımında sona yaklaşılırken, inşaatların yüzde 90'ı tamamlandı. 


Malatya futbolunun hizmetine sunulacak 25 bin kişilik stadın inşaatında yüzde 70 oranında yol alındı. Futbol turizminin merkezi olma yolunda ilerleyen Antalya'da yapımı devam edilen 33 bin kişilik modern stat yüzde 30 oranında bitti.


Gençlik ve Spor Bakanlığı...