02 / 06 / 2024

11 kentte depo inşa edilecek

11 kentte depo inşa edilecek

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakam Mehmet Mehdi Eker, 11 ilde 13 ayrı noktada faaliyete geçecek olan 300 bin ton kapasiteli deponun temelini Diyarbakır’da attı...

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Konut inşaatlarına işçi darbesi! Kriz, yeni projeleri nasıl etkiliyor?

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremlerden sonra depremlerden etkilenen 11 kentte inşaat çalışmaları devam ediyor. Ancak bölgede büyük bir işçi krizinin olduğu belirtiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 11 gayrimenkulü kiraya verecek! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkentte yer alan 11 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkullerin kira süreleri 3 yıl, 5 yıl ve 10 yıl olarak belirtildi.

TOKİ'den ucuz arsa alma fırsatı! 11 ilde tamı tamına 69 arsa KDV'siz satılacak! İşte peş peşe açıklanan iller...

Konut fiyatları artınca arsa ve tarla satışları rekor kırdı. Uygun fiyata arsa almak isteyenlere ise müjde TOKİ'den geldi. TOKİ, İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da listede yer aldığı 11 kentte 69 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar...

11 kentte 180 bin konut yükseliyor: Yıl sonu hedefi 319 bin adet konut!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra barınma ihtiyacı için devlet harekete geçti. Bu kapsamda depremden etkilenen 11 ilde 180 bin konut ve köy evinin yapımı devam ederken, yıl sonuna kadar depremzedelere 319 bin konutun teslim edilmesi hedefleniyor.

SON DAKİKA! Adana’da bir deprem daha oldu! İşte son dakika anlık deprem verileri! Acil bakın!

Kahramanmaraş'ta yaşanan 6 Şubat deprem felaketinden sonra 11 kentte alınan yıkıcı hasar, ülkemizde depreme olan hassasiyeti daha da yoğun hale getirdi. Bu nedenle, günlük fay hattı faaliyetleri ve sarsıntılar insanlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. İşte son dakika deprem verileri...

Şekerbank tam 11 şehirde personel alımı yapacak! Şehirler ve açık kadrolar açıklandı!

Şekerbank, bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 11 kentte yapılacak personel alımları için açık kadrolar ve başvuru yeri belli oldu.

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Deprem sonrası çalışanların yüzde 30’u fabrikalara döndü! Toparlanma 2 yıl sürebilir!

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler, 11 kentte özellikle tekstil sanayisi üzerinde de yıkıcı etkiler yarattı. Çalışanların dönmeye başladığı sektör, iki seneyi bulacak toparlanma için kredi desteği istiyor.

Fahiş kira fiyatlarına rekor ceza! Kiracılar rahat bir nefes alacak!

​​​​​​​Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,8 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 kentte büyük yıkıma yol açtı. Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır’da göç eden depremzedelere fahiş kira artışı uygulayan kişilere üçlü denetim başladı.

DASK için 640 bin TL ödeme! İslam Memiş , Zorunlu Deprem Sigortasına dair bilinmeyenleri anlattı!

DASK 11 kentte meydana gelen depremden sonra yeniden gündeme geldi. Bu konuda Piyasa uzmanı İslam Memiş, bilinmeyenleri anlattı. İşte detaylar!

Sigorta şirketlerinden akıl almaz deprem oyunu! Kelime oyunu yaparak o paraları ödememişler!

OHAL ilan edilen 11 kentte bazı sigorta şirketlerinin poliçede farklı ifadeleri bahane ederek gerçek zararı karşılamadığı ifade ediliyor.

11 kentte depo inşa edilecek Haberi

11 kentte depo inşa edilecek

Diyarbakır’daki GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi yeni binasını ve Kalite Teknoloji Laboratuvarı’nı hizmete açarak bölge tarımının kullanımına sundu.


Depoların, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) stok kapasitesini arttırması hedefleniyor. Bismil (Diyarbakır), Esni (Adıyaman), Şereflikoçhisar (Ankara), Sankaya (Yozgat), Nurdağı (Gaziantep), Babaeski (Kırklareli), Çorum, Çankırı, Karapınar- Yunak- Çumra (Konya), Mucur (Kırşehir) ve Viranşehir (Şanlıurfa) olmak üzere toplam 11 ilde temeli atılan 300 bin kapasiteli depolar 2013 yılı sonunda hizmete girecek. Bakanlık depolar için 106 milyon lira ayırdı.


150 ton/saat alım ve boşaltma kapasiteli depolar ürünün sağlıklı olarak muhafazasını sağlayacak şekilde, havalandırma, ısı kontrol ve toz toplama sistemine sahip olacak. Ayrıca proje kapsamında ihtiyaç olan yerlerde, depolarla bağlantılı 50 ton/saat kapasiteli mısır kurutma tesisi, çiftçi dinlenme evi, elektronik vasıta baskülü, alım binası, hizmet binası,...