05 / 05 / 2024

110 bin dolarlık kanepe satış

110 bin dolarlık kanepe satış

İSMOB 2015 İstanbul Mobilya Fuarı yapılan açılış töreninin ardından ziyaretçi akınına uğradı. Fuara, Hindistan’da bir sinema aktristi için hazırlanan 110 bin dolar değerindeki kanepe damgasını vurdu.

Bakan Özhaseki: 110 bin kişilik ordu ile 4 bin 133 köydeki tüm evleri yapıyoruz!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde 4 bin 133 köyde ev yaptıklarını belirterek 110 bin kişişil bir ordu ile çalıştıklarını belirtti.

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Zeytinyağı fiyatı durmuyor, 10 bin dolarlık tarihi zirve korkusu

Yaşanan kuraklık ve kötü hava koşulları nedeni ile fiyatı çok fazla yükselen zeytinyağı küresel bir sorun haline geliyor. Akdeniz zeytinyağının en büyük alıcısı olan Amerika'da metrik ton ücreti 9 bin doları geçti, fiyatlar seneye 10 bin dolarlık tarihi zirveyi de aşabilir.

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

Birleşmiş Milletler'den deprem bölgesinde tekstil sektörünü destekleyecek 2,5 milyon dolarlık program!

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, tekstil ve ilişkili sektörlere yönelik başlatmış olduğu 2,5 milyon dolarlık yeni programla 3 bin 500 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor.

QNB Finansbank ve EBRD deprem bölgesi için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı!

QNB Finansbank ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), depremden etkilenen kişi ve kurumlara kullandırılmak için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı.

Türkiye'den 2023'ün ilk yarısında 5,4 milyar dolarlık binek otomobil ihracatı yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye, 2023'ün ilk yarısında 5 milyar 451 milyon 993 bin dolarlık binek otomobil ihraç etti.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Alışılmışın dışında bir deneyim sunan Skoda Kamiq’e tam 110 bin TL zam geldi!

Sağlamlığı, yol tutuşu, teknolojisi ve tasarımıyla adından sıkça söz ettiren Skoda, Kamiq modeline tamı tamına 110 bin TL zam yaptı. Zam haberini alan kişiler Skoda Kamiq’in yeni fiyatını araştırmaya başladı.

İhracatta tarihi rekor! Almanya’ya bir ayda 1.5 milyar dolarlık ürün sattık!

Türkiye 1 milyar 599 milyon dolarlık satışla Almanya'ya tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatını gerçekleştirdi. Ülkeye mayıs ayında en fazla dış satımı 426 milyon 440 bin dolarla otomotiv endüstrisi yaptı.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Audi Q5 Sportback'e 110 bin TL zam! Audi Q5 Sportback ne kadar oldu? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Audi’nin Aralık ayı fiyatları açıklandı.. Audi Q5 Sportback'e 110 bin TL'ye yakın zam geldi. Peki Audi Q5 Sportback'in fiyatı ne kadar oldu? İşte, Audi Q5 Sportback'in 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'den 10,1 milyon dolarlık hamsi ihraç edildi! Peki İstanbul Hali'nde hamsi ne kadar? 6 Aralık 2022 fiyat listesi

Türkiye'den 2022 yılının ocak-kasım döneminde 26 ülkeye 10 milyon 129 bin dolarlık hamsi satıldı. Peki İstanbul Balık Hali'nde hamsi fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

110 bin dolarlık kanepe satış Haberi

110 bin dolarlık kanepe satış

İSMOB 2015 İstanbul Mobilya Fuarı yapılan açılış töreninin ardından ziyaretçi akınına uğradı. Fuara, Hindistan’da bir sinema aktristi için hazırlanan 110 bin dolar değerindeki kanepe damgasını vurdu.

Mobilya Sanayicileri ve İşadamları Derneği (İSMOB), İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilediği ve Hindistan’da bir sinema aktristi için hazırladıkları 110 bin dolarlık kanepe ile göz kamaştırdı. Ancak görkemli saraylarda görülebilecek kanepe, orijinal kraliçe tacı şeklinde dizayn edildi. Yine kanepenin üzerinde 5 bine yakın swarovski taş ve 3 adet dev boyutlarda Elmas kesim kristal de kullanıldı. Fuarın en pahalı mobilyası olma özelliğini taşıyan kanepe, ışıltısı ve fiyatıyla fuar ziyaretçilerini adeta büyüledi.


EN KIŞKIRTICI YATAK ODASI

Dantel, siyah kadife gibi kumaşlardan tasarlanan yatak odası takımı da, fuarın en dikkat çeken yatak odası takımlarından biri oldu. Kırmızının ağırlıklı renk olarak kullanıldığı...