05 / 05 / 2024

12 taksit mobilya

12 taksit mobilya

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, “Vadeler kısılınca senetli satışların önü açılıyor, bunların da takibi kolay değil. O anlamda da sıkıntı vardı" dedi.

Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40'a varan sigorta avantajı

Yarısı bizden kampanyasında kredi geri ödemeleri, geri ödemesiz dönemden sonraki ilk aydan itibaren başlayacak ve ilk 12 taksit faizsiz olmak üzere en fazla 120 ayda tamamlanacak. Krediden doğan borçlarını güvence altına almak isteyenler için de yüzde 40’a varan indirimlerle sigorta yaptırabilecek.

Villa Blu'da vade farksız 12 taksit! Teslimler Ocak'ta!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen VillaBlu İstanbul projesindeki villaların teslimleri 2024 yılının Ocak ayında yapılacak. VillaBlu projesinde vade farksız 12 taksit imkanı sağlanıyor.

O ilde Milli Emlak'tan 12 adet satılık arazi! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatı! 

Yozgat Çayıralan Milli Emlak, Yozgat ili, Çayıralan ilçesi, Turluhan ve Güzelyayla mevkiinde yer alan 12 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Yozgat Çayıralan'daki arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Konya'da 12 ve 16 taksitle beş arsa satılacak! İmarlı arsaları sakın kaçırmayın!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 12 ve 14 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Nestra Aydos vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta! Yeni proje! 

Nestra Aydos projesinde, yüzde 50'sini peşin kalanı vade farksız 12 ay taksit imkanıyla konut satışları başladı. Peki Nestra Aydos'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Nestra Aydos ile ilgili ayrıntılar...

Lagoon Bodrum'da göl manzaralı daireler 12 ay taksit fırsatıyla! Yeni proje!

Lagoon Bodrum'da konut satışları yüzde 50'si peşin, kalanı 12 ay taksit fırsatıyla başladı. Peki Lagoon Bodrum projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Lagoon Bodrum ile ilgili merak edilenler... 

Dedeman Village yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta!

Dedeman Village , Ankara'nın Beypazarı, Güdül ve Ayaş bölgesi çevresinde BCM Grup, DAFF Grup ve Meydan Yapı ortaklığında yükseliyor. Dedeman Villaları yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta.

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

O ilde yüzde 20 indirim fırsatıyla 12 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan büyük fırsat! 

Bursa Keles Milli Emlak Şefliği, Bursa ili, Keles ilçesinde yer alan 12 adet araziyi yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Keles'te yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

MediaMarkt'tan hem Babalar Günü hem Karne Günü hediyesi: HUAWEI Matebook D15 peşin fiyatına 12 taksitle!

MediaMarkt, Babalar Günü ve Karne Günü için unutulmaz bir hediye sunuyor! HUAWEI Matebook D15'i peşin fiyatına 12 taksit imkanıyla sizlere sunuyor! İşte ayrıntılar...

Casper bilgisayarın bu kampanyası Nisan ayına damga vuracak! 30 Nisan geçmeden acele edin 

Türkiye'de de kadim bir geçmişe sahip olan Casper bilgisayar, Paraf kartı olan müşterilerine casper.com.tr üzerinden yapılan bilgisayar, monitör ve aksesuar alışverişlerinizde peşin fiyatına vade farksız 12 taksit, tablet alışverişlerinizde 6 taksit fırsatı sunuyor. 

Milli Emlak 8 taksitle 12 adet arsa ve araziyi satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Milli Emlak, Bursa ili, Nilüfer, Osmangazi ve Gürsu ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Bursa'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

12 taksit mobilya Haberi

12 taksit mobilya

BDDK’nın mobilya taksit sayısını 9’dan 12’ye çıkarması satışları yüzde 10 arttırdı. MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, “Vadeler kısılınca senetli satışların önü açılıyor, bunların da takibi kolay değil. O anlamda da sıkıntı vardı" dedi.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)Başkanı İsmail Doğan, mobilya satışlarındaki kredi kartı taksit sınırının 9'dan 12'ye çıkarılmasının satışları yüzde 10 artırdığını söyledi.MOSDER'in haftaya düzenleyeceği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) lansmanında konuşan Doğan, fuarın 12 - 17 Ocak'ta, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini konuk edeceğini belirtti.


MOBİLYACI SEVİNDİ

Mobilya tüketicisinin kartla 12 taksit ile satın almaya alıştığını vurgulayan Doğan, “Şimdi tekrar bunun 12 taksite çıkmasıyla da bize bu yüzde 10 ile 15 arasında katkı sağlayacak. Vadeler kısılınca senetli satışların önü açılıyor, bunların da takibi kolay değil. O anlamda da sıkıntı...