17 / 05 / 2024

13. Konya İnşaat Fuarı bakırköy tanıtım toplantısı

13. Konya İnşaat Fuarı bakırköy tanıtım toplantısı

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ün de katılacağı toplantının gündemi 26-29 Mayıs tarihlerinde Konya’da TİMFED ve TÜYAP işbirliği ile bu sene 13.sü yapılacak olan KONYA İNŞAAT FUARI.

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Çiftçilerin maliyetlerindeki artış 13 ayın zirvesinde! Tarımsal girdi fiyat endeksi Temmuz'da yüzde 34,32 arttı!

TÜİK, Tarımsal Girdi Fiyat Endeksinin 2023 Temmuz'da aylık bazda yüzde 6,56, yıllık bazda ise yüzde 34,32 yükseldiğini açıkladı. Bu şekilde aylık bazda 13 ayın en yüksek enflasyonu gerçekleşmiş oldu. 

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren uyarı. Sadece 13 gün kaldı

Garanti Bankası'ndan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Banka tarafından söz konusu uyarıyla ilgili sadece 13 gün kaldığı bilgisine de yer verildi.

Bitcoin'de sert yükseliş! Son 13 ayın en yüksek seviyesi!

Bitcoin'nin fiyatı, yüzde 3,38 artarak 31 bin 500 dolar ile 13 ayın en yüksek seviyesini gördü.

Dolar 13 gün sonra tam da böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde avucunda dolar olanlar acil!

Dün 19,99 TL'den kapanış yapan Dolar kuru bugün güne sakin başladı. Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunun yanıtını merak ediyor. Dolar 13 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı!

Euro, dolar karşısında giderek güçleniyor! Euro/dolar paritesi son 13 ayın zirvesinde!

ABD Merkez Bankası Fed’in enflasyondaki yavaşlamaya paralel faiz artırımlarını sonlandıracağına ilişkin beklentilerin kuvvetlenmesi uluslararası piyasalarda euroya yaradı. Euro/dolar paritesi 1,1076 dolara kadar tırmanarak son 13 ayın rekorunu kırdı.

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

1 doların 13 gün sonra ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Elinde avucunda dolar olanların adeta ayakları yerden kesildi

1 doların 13 gün sonra ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Elinde avucunda dolar olanların adeta ayakları yerden kesildi... Hemen bir göz atın...

Euro 13 gün sonra bu kadar olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın! Görmeyen duymayan kalmasın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararını 16 Mart tarihinde açıklaması bekleniyor. Milyonlarca kişi karar sonrası euro kurunun ne kadar olacağını merak ediyor. Euro 13 gün sonra bu kadar olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın! Görmeyen duymayan kalmasın.

Xiaomi 13 Lite'ın Avrupa fiyatı ortaya çıktı! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz haftalarda Çin'de tanıtılan amiral gemisi Xiaomi 13 serisinin yakında küresel pazarlarda yerini alması bekleniyor. Bugün, ailenin giriş seviyesi modeli Xiaomi 13 Lite'ın fiyatı sızdırıldı. Detaylar için tıklayınız...

Merakla bekleniyordu! Xiaomi 13 Ultra'nın çıkış tarihi sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlede Çinli firma Türkiye'de de çok tutulan amiral gemisini yeni versiyonu Xiaomi 13 Ultra'yı tanıtmıştı. Şimdi ise Xiaomi 13 Ultra'nın çıkış tarihi sızdırıldı.

Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Acil bakın!

Piyasaların merakla beklediği ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Kararın ardından dolar/TL kuru yatay seyrine devam ederken yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi!

13. Konya İnşaat Fuarı bakırköy tanıtım toplantısı Haberi

13. Konya İnşaat Fuarı bakırköy tanıtım toplantısı

TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı nedeniyle Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu TİMFED adına Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik’in organize ettiği, İstanbul’da yaşayan Konyalılar tarafından kurulan 78 vakıf ve dernek temsilcilerinin katılacağı kahvaltılı toplantı 27 Şubat Cumartesi günü İstanbul Bakırköy’de Botanik Park’ta gerçekleşecek.


Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ün de katılacağı toplantının gündemi 26-29 Mayıs tarihlerinde Konya’da TİMFED ve TÜYAP işbirliği ile bu sene 13.sü yapılacak olan KONYA İNŞAAT FUARI.


Kendisi de Konyalı olan TİMFED Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik ‘Şu an İstanbul’da devam etmekte olan, Türkiye Seramik Federasyonu TSF ve TİMDER’in ile beraber düzenlediğimiz UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı nedeniyle aylardır hazırlandığımız 13. KONYA İNŞAAT FUARI’nın hazırlık ve tanıtıım toplantısını...