29 / 04 / 2024

13. Uluslararası Mermer

13. Uluslararası Mermer

Doğal taş sektörünün İstanbul'daki en büyük buluşması "İstanbul Mermer", 13. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek.

Son bir yılda uluslararası doğrudan yatırımlar 13.5 milyar dolara ulaştı!

Merkez Bankası 2023 Mart ayına ait Uluslararası Doğrudan Yatırım rakamlarını açıkladı. Buna göre, 2023 yılının ilk 3 ayında Türkiye’ye gelen UDY tutarı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23 artış gösterdi.

Euro, dolar karşısında giderek güçleniyor! Euro/dolar paritesi son 13 ayın zirvesinde!

ABD Merkez Bankası Fed’in enflasyondaki yavaşlamaya paralel faiz artırımlarını sonlandıracağına ilişkin beklentilerin kuvvetlenmesi uluslararası piyasalarda euroya yaradı. Euro/dolar paritesi 1,1076 dolara kadar tırmanarak son 13 ayın rekorunu kırdı.

Bugün brent petrol ne kadar? Brent petrol varil fiyatı düştü mü? 13 Ekim 2022 brent petrol fiyatı

Uluslararası piyasalarda brent petrol fiyatlarında son durum merak ediliyor. Dün 95,17 dolara yükselen brent petrol bugün ne kadar? Brent petrol varil fiyatı kaç dolar? İşte 13 Ekim 2022 brent petrol varil fiyatı...

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

İsrail'in Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibinden suç duyurusu! 

İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibi Cevad Mehdi, Uluslararası Ceza Mahkemesine, İsrail hakkında suç duyurusunda bulundu.

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 13 Aralık 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile anlaştı...

Berlin-Brandenburg Uluslararası Havalimanı tamamlanamıyor! 

Almanya Tegel Havalimanı yerine yapılması planlanan Berlin-Brandenburg Uluslararası Havalimanı hala inşaat halinde. Üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen havalimanında çalışmalar bitmiyor. 

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şen, Roy Kömürcü ve Tolga Eriz ortaklığında kuruldu. 

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Merkez Bankası binası için son ihale 13 Mart'ta!

İstanbul’a taşınması gündemde olan Merkez Bankası’nın Ümraniye’de inşaatı Uluslararası Finans Merkezi’nde inşa edilecek binası için 13 Mart’ta danışmanlık ihalesi düzenlenecek.

İFM Merkez Bankası'nın ön yeterlilik ihalesi 13 Mart'ta!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binasının Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 13 Mart'ta yapılacak.

Edip Uluslararası Gayrimenkul 80 milyon Euro kredi kullandı!

Edip Uluslararası Gayrimenkul ile Edip Uluslararası GayrimenkulA.Ş. arasında 80 milyon Euro limitli 13 yıl vadeli, geri ödeme planı 212 İstanbul Alışveriş Merkezi gelirlerine endeksli bir kredi sözleşmesi imzalandı.

13. Uluslararası Mermer Haberi

13. Uluslararası Mermer


Doğal taş sektörünün İstanbul'daki en büyük buluşması "İstanbul Mermer", 13. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek. Yapı sektörünün doğal taş seçiminde referans adresi olarak bilinen fuar, Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) ve Türk Mermer Maden Vakfı iş birliğinde, KOSGEB desteğinde organize ediliyor.


Emlak sektörünün önde gelen firmalarının yer alacağı, ‘CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ ile eş zamanlı gerçekleştirilecek fuara, Suudi Arabistan, İtalya, Hindistan, İran, Libya, Ürdün, Gana, Cezayir başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden çok sayıda sektör profesyoneli...