06 / 05 / 2024

14 dijital osb

14 dijital osb

Endüstriyel dönüşüm hamlesinin ayrıntıları netleşti. Osmangazi ve Çanakkale 1915 köprüleriyle entegre olacak 14 yeni dijital OSB kurulacak. Yeni OSB'lerde 10 bin KOBİ yer alacak.

14 OSB'deki fabrikaların 2 milyon metrekarelik alanları depreme dayanıklı hale getirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Tekirdağ'da 14 Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 2 milyon metrekarelik alan depreme dayanıklı hale getirildi. 

Seçim sürecinde dijital reklamlar için harcanan tutar adeta dudak uçuklattı!

14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında dijital reklam için toplamda ne kadar para harcandığı belli oldu. Meta ve Google’ın açıkladığı verilere göre, seçim sürecinde yaklaşık 150 milyon TL’nin üzerinde dijital reklam harcaması yapıldığı görüldü.

Fakir Dijital Mutfak Tartısı 3 farklı renk seçeneğiyle satışta! 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Fakir Dijital Mutfak Tartısı fiyatları ne kadar oldu? Fakir Dijital Mutfak Tartısı Aralık ayında kaç TL'den satışa çıkıyor? İşte detaylar...

A101'e bu hafta hangi teknolojik ve dijital ürünler gelecek? İşte A101 aktüel ürünler 14 Temmuz 2022 fiyat listesi

A101 Markete bu hafta gelecek teknolojik ürünler belli oldu. Peki A101'e bu hafta hangi teknolojik ürünler gelecek, fiyatları ne olacak? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 20 Ocak'a ertelendi!

14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 20 Ocak 2022 tarihine ertelendi.

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 14 Ocak'ta!

Akzirve dijital emlak mecraları basın toplantısı 14 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

İstanbul'daki OSB'lerde çarklar hızlı dönüyor!

Sanayinin önde gelen şehirlerinden İstanbul'da OSB'lere yapılan yatırımlar ve Kovid-19 sonrası gelen talep patlaması enerji tüketimlerini de yükseltti. 15'i Kimyacılar OSB, 11'i İstanbul Tuzla Organize Sanayi'den, 14 tanesi de Anadolu OSB'den olmak üzere toplamda üç OSB'ye 40 yatırım gerçekleşti.

14 bin dekar hazine arazisinde tahsis başladı!

4 bin çiftçinin Dijital Tarım Pazarı’nda olduğunu açıklayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “14 bin dekar Hazine arazisinde, tarımsal üretime elverişli olanların tespiti yapıldı. Bu arazileri bedelsiz olarak çiftçilerimize tahsis edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Hürriyet Emlak Projeland 'Dijital Pazarlama Eğitim Semineri' 20 Eylül'de!

Hürriyet Emlak Projeland 'Dijital Pazarlama Eğitim Semineri' 20 Eylül tarihinde 10:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Uşak Karma OSB'de 14.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Uşak İl, Merkez İlçesi, Muharremşah Köyü Mevkii, Taşınmaz Uşak-Denizli karayolu üzerinde Karma Organize Sanayı Bölgesi'nde yer alan fabrika 14 milyon 744 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

300 OSB'de 300 teknik kolej kurulacak!

Sanayinin dijital dönüşümü için seferberlik başlatıldı, bu kapsamda 300 OSB’de 300 teknik kolej kurulacak.

14 dijital osb Haberi

14 dijital osb

Endüstriyel dönüşüm hamlesi Osmangazi ve Çanakkale 1915 köprüleriyle entegre oluyor. Köprü güzergâhlarına entegre olacak 14 yeni dijital OSB, 10 bin KOBİ’ye ev sahipliği yapacak.


Türkiye sanayisine önemli bir dinamizm getirmesi beklenen endüstriyel dönüşüm hamlesinde ayrıntılar netleşiyor. Dev dönüşüm kapsamında kurulması planan Endüstri 4.0'a uyumlu 30 yeni OSB'nin adresleri belli olmaya başladı. Kurulduğu bölgeye ekonomik refah getirmesi beklenen dijital OSB'lerin 14'ü Marmara bölgesindeki ulaşım projelerinin etrafına kurulacak. Çanakkale 1915 Köprüsü'nün güzergâhına üç yeni dijital OSB geliyor. Yine Osmangazi Köprüsü'nün çıkışlarında yer alan 6 kamu arazisi de dijital sanayi bölgesi ilan edildi. Yeni OSB'ler 10 bin KOBİ'ye ev sahipliği yapacak.


İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bu kapsamda bazı OSB'lerin yapımına da başlandı. Yalova'da yaklaşık bin dönüm üzerine kurulacak olan Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (GİOSB) için...