22 / 05 / 2024

15 dönüm arazi

15 dönüm arazi

Doğa sevgisi ile tanınan şarkıcı Tarkan, İzmir Seferihisar'da aldığı arsada köy hayatı yaşayacak...

Türkiye'deki bu ilden 45 bin TL'ye tam tamına 1 dönüm arazi alabilirsiniz! 

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, Afyonkarahisar bölgesinde dönümü 45 bin ile 70 bin TL arasında tarla alınabilecek bazı köyleri paylaştı. İşte o paylaşım...

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Binlerce dönüm arazi topladılar!

Kıbrıs'ta Yahudilerin şimdiden 25 bin dönüm arazinin sahibi olduğu belirtildi. Peki Kıbrıs'ta Yahudiler ne yapıyor? Yahudiler Kıbrıs'tan neden arazi alıyor? 

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Yerinde Dönüşüm Projesi'ne o ilden 15 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremden etkilenen iller için başlatılan "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne Adıyaman'dan şu ana kadar 15 bin başvuru yapıldı.

15 il için Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlanacak!

TOKİ, Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırıyor. Kurum, çalışmalar kapsamında 15 kent için  Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlayacak.

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

Kentsel dönüşüm için 5 milyon vatandaşımıza 15,5 milyar lira destek verdik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm çalışmaları için 5 milyon vatandaşa 15,5 milyar destek verildiğini açıkladı. 

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm Mayıs'ta tamam!

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda dönüşüm mayıs ayına kadar tamamlanacak. Otogar Genel Müdürü Beşli dönüşüm projesinin akıllı peron sistemi, şoförler lokali ve yolcular için kütüphane gibi düzenlemeler yer aldığını açıkladı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüşüm başladı!

15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini kazanan İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ alanda dönüşüm çalışmalarına başladı. Otogarda metruk binalar yıkıldı ve yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Araplar Kanal İstanbul çevresinden 300 dönüm arazi aldı!

Kanal İstanbul yapılacağı bölgede bulunan Arnavutköy'de, 300 dönüm arazi satın alan 3 Arap girişimcinin tapu bilgilerine ulaşıldı...

15 dönüm arazi Haberi

15 dönüm arazi

Megastar Tarkan, doğayı ve kültürü yaşatma projeleriyle bilinen Seferihisar'a yerleşme kararı aldı. Daha önce İzmir Seferihisar'daki doğa projelerine destek veren Tarkan, buradaki köyleri gezip, Seferihisar halklı ile kısa muhabbetler etmişti. Yaptığı gezi esnasında Seferihisar'a hayran olduğunu söyleyen Megastar, buradan bir arsa satın aldı.  


15 dönümlük araziyi, yaklaşık 550 bin TL'ye satın alan Tarkan, burada doğal bir hayat yaşayacak. Hiçbir ağaca zarar vermeden ahşap bir ev yaptıracak olan şarkıcı, organik tarıma da el atacak. Tarkan'ın yeni evinin kapılarının da köylülere daima açık olacağı...