02 / 05 / 2024

15 ilde acele kamulaştırma

15 ilde acele kamulaştırma

Hükümet, 15 il sınırları içinde yapılacak hidroelektrik santraller ( HES ) ve rüzgar santralleri ( RES ) için çok sayıda ilçe ve köyde "acele kamulaştırma" kararları aldı...

İki ilde tam 15 arsa satılıyor! Bu şehirlerde arsa arayanlara müjde!

Adana ve Tekirdağ'da yer alan 15 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 19 Mart ve 21 Mart tarihlerinde yapılacak.

Arsa almak isteyenlere Mart müjdesi! İki ilde tam 15 arsa satılacak!

Trabzon ve Kayseri'de yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve 2 ilde daha arazi satacak. Arazilerin satış ihaleleri 7 Şubat, 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! İki ilde 15 arsa satılıyor!

İki ilde yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 1 Şubat ve 6 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Belediyeden 2 ilde satılık 8 gayrimenkul!

Yatağan ve Havran Belediye Başkanlığı 2 ilde yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihaleler 11 ve 15 Ocak tarihlerinde yapılacak.

Kızılay’dan KPSS şartsız personel alımı! 8 ilde 21 farklı kadro için alım yapılacak! Acele eden işi kapacak!

​​​​​​​Kızılay birçok ilde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 8 farklı şehir için 21 farklı kadroda alım yapılacağını açıklayan kurum, başvuru yapacak adaylardan KPSS puan şartı aramıyor.

İstanbul'u bile geçti! Kira ücretleri o ilde resmen ateş pahası

İstanbul'da ortalama kira fiyatları 15 bin TL'ye yaklaştı. En yüksek kira fiyatları İstanbul diye düşünülürken başka bir şehirde kira fiyatları İstanbul'u da geçti. 4 yıl içinde yüzde 800 artışın gözlemlendiği ilde kira fiyatları korkunç boyutta. İşte tüm detaylar...

Belediye bu ilde 4 iş yeri satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak İslice Mahallesi'nde yer alan dört adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ekmek zamları resmen başladı: Bir ilde daha ekmeğe zam geldi! 440 gram ekmek 15 TL oldu! 

Trabzon’da ekmeğe 2023 yılının ikinci zammı uygulandı 10 liradan satılan 400 gram ekmeğin, gramı 440’a, fiyatı da 15 TL'ye yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan son dakika Haziran 2023 fırsatı! O ilde 15 bin TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak'tan son dakika Haziran 2023 fırsatı... O ilde 15 bin TL'ye arazi satacak... Kaçırmayın...

Çimento fiyatları yüzde 20 zamdan sonra sabitlendi! Çimento fiyatları ne kadar oldu? 15 Nisan 2023 çimento fiyat listesi

Depremden etkilenen 11 ilde inşaat malzeme fiyatları çimento fiyatları yüzde 20 zamdan sonra sabitlendi! Peki Çimento fiyatları ne kadar oldu? 15 Nisan 2023 çimento fiyat listesi.

İçişleri Bakanlığı 28 ilde rekor sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 15 Nisan!

İçişleri Bakanlığı bünyesindeki Merkez ve Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere 28 ilde 335 personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Adaylarda aranan koşullar ve kadro bilgisi de belli oldu. Peki, başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte ilana ilişkin tüm merak edilenler...

O ilde KDV'den muaf 15 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar hemen bakın! 

Nevşehir İl Özel İdaresi, Nevşehir ili, Ürgüp, Kozaklı ve Hacıbektaş ilçelerinde yer alan 15 adet arsayı satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

15 ilde acele kamulaştırma Haberi

15 ilde acele kamulaştırma

Hükümet, 15 il sınırları içinde yapılacak hidroelektrik santraller (HES) ve rüzgar santralleri (RES) için çok sayıda ilçe ve köyde "acele kamulaştırma" kararları aldı.



Bakanlar Kurulu'nun bugünkü Resmi gazete'de yayımlanan kararlarına göre, Maliye Bakanlığı Ankara, Bingöl, Kahramanmaraş, Osmaniye, adıyaman, Van, Erzurum, Artvin, Trabzon, İzmir, Edirne, Kırşehir, Tekirdağ, Balıkesir ve Çanakkale illerinde HES ve RES kuruluşları ile bunlara ait elektrik iletim hatlarının kurulması için "acele kamulaştırmalar" yapılacak.


Bakanlar Kurulu kararlarına göre, Ankara, Bingöl, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adıyaman, Van,?Erzurum, Trabzon ve Artvin illerinde kurulacak hidroelektrik santralleri ile İzmir,?Çanakkale, Tekirdağ ve Edirne illerinde kurulacak rüzgâr enerjisi santralleri ve Kırşehir?ilinde kurulacak doğalgaz kombine çevrim santralinin yapımı amacıyla birçok taşınmazın tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılmalar yapılacak.


Ayrıca, Balıkesir ilinde kurulacak Kavaklı Rüzgâr Enerjisi...