03 / 05 / 2024

15 temmuz 2015 darbe girişimi

15 temmuz 2015 darbe girişimi

Hüseyin Arslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine milletin asil evlatlarının tek vücut olarak karşı durduğunu, tüm dünyaya tam bir demokrasi mesajı verildiğini bildirdi.

15 Temmuz sonrası gayrimenkul yatırımları arttı!

Merkezi İzmir olan uluslararası gayrimenkul danışmanlığı firmasının yöneticisi Fatih Elibol vatandaşın 15 Temmuz'dan sonra gayrimenkul yatırımına ağırlık verdiğini ifade etti.

Üsküdar Şehitler Çeşmesi 15 Temmuz'da açılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 15 Temmuz Şehitleri için Çengelköy girişine çeşme yapıldığını ve etrafına Bulgaristan'dan 15 bin Osmanlı gülü getirttiklerini söyledi.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Maltepe'ye 15 Temmuz Parkı geliyor!

Maltepe Belediyesi, Türk dünyasının ünlü yazarlarından Cengiz Aytmatov’un ismini bir parka vermeye hazırlanırken, yeni Kaymakamlık binasının önündeki alana, “15 Temmuz Parkı” isminin verilmesini gündemine aldı.

15 Temmuz Müzesi kuruluyor!

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından yaşanan demokrasi mücadelesinin yeni nesillere aktarılması için ’15 Temmuz Müzesi’ kuruluyor

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli açıldı!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" hizmete açıldı.

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli bugün açılıyor!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" bugün hizmete açılacak.

Ankara 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Okulu açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kalkınma Ajansı ve Suriye Dostluk Derneği işbirliğiyle yapılan ve ağırlıklı olarak Suriyeli öğrencilerin eğitim göreceği "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meslek ve Dil Okulu" açıldı.

Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü aynı anda test edildi!

Avrasya Tüneli’nden ilk geçiş dün sabah saat 07.00 itibariyle başladı. Hürriyet Ekonomi’den Ceyhun Kuburlu ve Burak Coşan İstanbul trafiğini rahatlatması beklenen Avrasya Tüneli’ni ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü aynı anda test etti.

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım ödülleri sahiplerini buldu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Nehri kıyısında yapımını planladıkları 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Sanat Galerisi için açılan mimarı proje yarışmasında dereceye gelen genç mimarları ödüllendirdi.

Göksu 15 Temmuz Gaziler Köprüsü açıldı!

Beykoz Belediyesi tarafından Göksu’da yapımı tamamlanan, 15 Temmuz Gaziler Köprüsü ve bağlantı yolları hizmete girdi. Göksu, Yenimahalle ve Göztepe’yi bir birine bağlayan köprüyle ulaşıma alternatif, hız ve kolaylık geldi.

Beykoz 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, yarın açılıyor!

15 Temmuz Gaziler Köprüsü açılıyor. 15 Temmuz’da vatan uğruna şehit olmayı göze alarak yola çıkan ve gazilik mertebesine erişenlere adanan 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, Beykoz’da açılıyor.

Aydın 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı bakım çalışması başladı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nda yapılan bakım çalışmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

15 temmuz 2015 darbe girişimi Haberi

15 temmuz 2015 darbe girişimi

 YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine milletin asil evlatlarının tek vücut olarak karşı durduğunu, tüm dünyaya tam bir demokrasi mesajı verildiğini bildirdi.


Arslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi ve ekonomisinin güçlenmesi için çalıştıklarını belirterek, YDA Group olarak, demokrasinin, seçilmiş hükümetin ve milli iradenin yanında olduklarını ifade etti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ve hükümetin üstün gayretleriyle Türkiye'nin en kısa zamanda birlik ve beraberlik içinde, bu zor günlerden daha da güçlenerek çıkacağına yürekten inandıklarını vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:


"Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini hedef alan, milli iradeye karşı yapılan haince darbe girişimine aziz milletimizin asil evlatları tek vücut olarak karşı...