27 / 04 / 2024

15 temmuz inşaat sektörü

15 temmuz inşaat sektörü

İnşaat sektörü, 15 Temmuz sonrası demokrasiye sahip çıktığı gibi ülke ekonomisine kampanya ve yeni yatırımlar ile sahip çıktı.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

İnşaat maliyetleri Temmuz'da yüzde 62'den fazla arttı! 

TÜİK tarafından açıklanan inşaat maliyet endeksi Temmuz 2023 verilerine göre, endeks Temmuz ayında aylık bazda yüzde 15,67, yıllık bazda yüzde 62,25 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi ne kadar oldu? İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve Ve Çay Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte 15 Temmuz 2023 fiyat listesi...

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı kaldı! 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte peş peşe düşüşe geçerek resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları ne kadar? 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! 13 Temmuz 2023 demir fiyatları

Temmuz ayı ile birlikte rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına büyük indirim geldi.  1 ton inşaat demir fiyat listesi sil baştan değişti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Temmuz 2023 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına Temmuz dopingi! Fiyatlar tavan yaptı! Demir fiyatları ne kadar oldu?

Temmuz ayında KDV'ye gelen zam demir fiyatlarını da vurdu. İnşaat demir fiyatları gelen zamların etkisi ile tavan yaptı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 10 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri yüzde 15,1 arttı!

Açıklanan verilere göre, Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15,1 artış gösterdi.

İnşaat maliyetleri uçtu! İnşaat maliyet endeksi Temmuz'da ne kadar arttı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) temmuz ayına dair inşaat maliyet endeksini bugün açıkladı. Peki temmuz ayında inşaat maliyet edeksi ne kadar oldu?, İnşaat maliyet endeksi arttı mı, düştü mü? İşte detaylar...

AB'de inşaat üretimi Temmuz ayında düştü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,1 azaldı.

İnşaat sektörü için ihracat kapısı 15-16 Eylül’de açılıyor!

1.000’e yakın iş insanı 15-16 Eylül tarihlerinde 5. Afrika Forumu’nda bir araya geliyor. 5. Afrika Forumu’nda inşaat sektörü için yeni ihracat kapıları aralanacak.

Beştepe'ye 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Müzesi inşa ediliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına 15 Temmuz Demokrasi Şehirler Müzesi inşa ediliyor. 

15 temmuz inşaat sektörü Haberi

15 temmuz inşaat sektörü

İnşaat sektörü, 15 Temmuz sonrası demokrasiye sahip çıktığı gibi ülke ekonomisine de yeni yatırımlar ve düzenlenen kampanyalarla büyük destek verdi. 


"Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye” ve “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyaları sektörde tarihî rekorların kırılmasını sağladı.


Ülke ve toplum tarihimiz açısından bir milat olan 15 Temmuz'da “millî irade” darbeci hainleri durdurarak bir destan yazdı. 15 Temmuz sonrasında ekonomik kalkınma hızlanırken, Türkiye ekonomisi, güçlü ve dinamik performansını sürdürmeye devam ediyor.  Türkiye ekonomisinin son derece sağlam temeller üzerinde bulunduğunu dile getiren sektör temsilcileri; devletiyle, milletiyle Türkiye’nin darbecilere karşı verdiği demokrasi sınavının ülkenin geleceğine ve ekonomisine güveni daha da artırdığını ifade etti “Yeni Projelerle Yola Devam” mesajı verdi. İnşaat sektörünün önde gelen isimleri de 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ne özel...