17 / 05 / 2024

16 Nisandan Sonra Türkiyenin Yeniden İnşası

16 Nisandan Sonra Türkiyenin Yeniden İnşası

Merkezi Kütahya'da bulunan Küresel Araştırma ve Düşünce Merkezi'nce hazırlanan "16 Nisan'dan Sonra Türkiye'nin Yeniden İnşası" başlıklı rapor açıklandı.

ABD mortgage faizi iki ay sonra yeniden yükseldi 

Amerika'da mortgage başvuruları 16 Şubat ile sona eren bir haftalık dönem ile düşüşünü hızlandırarak devam ettirirken, 30 senelik faiz iki ay sonra yeniden yüzde 7 seviyesinin üzerine çıktığı kaydedildi. 

Hafta sonu ve 16:00'dan sonra EFT ve FAST işlemleri yapanlar dikkat! Yüzde 50 fazla azami ücret uygulaması kaldırıldı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankaların hafta içi saat 16.00'dan sonra ve hafta sonları yapılan EFT/FAST işlemlerinde değişikliğe gitti buna göre; yüzde 50 fazla azami ücret uygulaması resmen kaldırıldı.

Koza Villaları'nda teslimler 1 ay sonra!

Düzce'de hayata geçirilen Koza Villaları'nın teslimleri 1 ay sonra gerçekleştirilecek. Projede 16 adet müstakil villa bulunuyor.

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

Rus rublesi dolar karşısında 16 ay sonra ilk kez 95 seviyesini aştı!

Rus rublesi dolar karşısında yaklaşık yüzde 0,11 değer kaybederek, Mart 2022’den bu yana ilk kez 95 seviyesinin üzerine çıktı.

Akaryakıtta 7 yıl sonra bir ilk! Benzin fiyatı ne kadar? Motorin litre fiyatı kaç TL? 16 Temmuz 2023 akaryakıt fiyatları

Son dakika! Motorin ve benzin fiyatlarına yapılan ÖTV zammıyla birlikte güncel akaryakıt fiyatları belirlendi. Peki, benzin fiyatı ne kadar? Motorin litre fiyatı kaç TL? 16 Temmuz 2023 akaryakıt fiyatlarında son dakika!

Dolar 16 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Kıyıda köşede dolar olanlar hemen baksın

Dün 20,50 TL'den kapanış yapan Dolar kuru bugün güne yükselişle. Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunun yanıtını araştırıyor. Dolar 16 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı!

Euro 65 gün sonra böyle olacak! Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Bu sene mayıs ayın faiz kararını 16 Haziran 2023 tarihinde açıklayacak. Euro 65 sonra böyle olacak.  Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak!

Euro tam 90 gün sonra bu kadar olacak! 1 eurosu bile olanlar o gün dövizciye koşacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 Haziran ayındaki faiz kararını 16 Haziran tarihinde açıklayacak. Euro 90 gün sonra böyle olacak. 1 eurosu bile olanlar o gün dövizciye koşacak!

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max'e 16 bin 339 TL'ye varan kaçırılmayacak indirim! BİM ve A101'den sonra şimdi Troy'da! 

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max'e 16 bin 339 TL'ye varan kaçırılmayacak takas indirimi sunuldu. Hemen bakın, ayrıntıları öğrenin...

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 4 gün sonra böyle olacak! Eurosunu kapan dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 Mart ayındaki faiz kararını 16 Mart tarihinde açıklayacak. Karar öncesi bankadan açıklama geldi.  Euro 4 gün sonra böyle olacak! Eurosunu kapan dövizciye koşacak.

Euro 13 gün sonra bu kadar olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın! Görmeyen duymayan kalmasın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararını 16 Mart tarihinde açıklaması bekleniyor. Milyonlarca kişi karar sonrası euro kurunun ne kadar olacağını merak ediyor. Euro 13 gün sonra bu kadar olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın! Görmeyen duymayan kalmasın.

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

16 Nisandan Sonra Türkiyenin Yeniden İnşası Haberi

16 Nisandan Sonra Türkiyenin Yeniden İnşası

Merkezi Kütahya'da bulunan Küresel Araştırma ve Düşünce Merkezi'nce (Global Research Thinking Center-GRTC) hazırlanan, "16 Nisan'dan Sonra Türkiye'nin Yeniden İnşası" başlıklı rapor açıklandı.


GRTC Genel Başkanı Mustafa Önsay, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, kuruluş olarak yaptıkları bilimsel çalışmalarla ülke yönetiminin şekillenmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.


Ülkesini seven düşünce kuruluşlarının bundan sonraki sürece katkı sağlamaları gerektiğini ifade eden Önsay, şöyle devam etti: 


"Bu bağlamda 25 Aralık 2015 tarihinde GRTC olarak yayınladığımız 'Türk Tipi Başkanlık Sistemi' raporu ile o dönemde gündemden düşmüş olan başkanlık sistemi tartışmalarını tekrar toplumun gündemine taşımayı amaçlamıştık. Çalışmamızda dile getirdiğimiz, önerdiğimiz pek çok hususun, 16 Nisan'da referanduma sunulan tekliflerde yer alması bizleri sevindirmiştir. Referandum sonrası süreç, yönetim sistemindeki bu köklü değişikliğe uygun olacak şekilde devletin yeniden yapılanmasını zorunlu kılacaktır."


Önsay, GRTC olarak...