29 / 04 / 2024

17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi

17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin düzenlediği 17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi (ERMCO) tamamlandı. 17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi sona erdi!

Bu yıl, Türkiye Hazır Beton Birliği’nin İstanbul’da ev sahipliği yaptığı 17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi (ERMCO) 400’ü aşkın katılımcıyla tamamlandı.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslime hazır!

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı 17 blok ve 399 dairenin yer aldığı site teslime hazır...

'Büyük tufana hazır olun' diyen İslam Memiş euro için rakam verdi!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Temmuz ayında Avrupa ve ABD’nin operasyonlarına dikkat çekerek ''büyük tufana hazır olun'' dedi ve euro için rakam verdi. 

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euronun yönü belli oldu! Elinde 1 euro bile olanlar şimdiden hazır olsun!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) üyesi, faizlerle ilgili önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklama sonrasında euronun yönü resmen belli oldu. Elinde 1 eurosu bile olanlar şimdiden hazır olsun!

Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sunan hazır beton sektörünü 2022 yılı özelinde kapsamlı olarak analiz eden “Hazır Beton Sektör Raporu”nu yayımladı. Rapora göre Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Euro 6 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Şimdiden hazır olun!

Euro, dolar karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Haftanın son işlem günü güne yükselişle başlayan euronun 6 gün sonra nasıl olacağı belli oldu.Avrupa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Şimdiden hazır olun!

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023'te! İnşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri buluşuyor!

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023 tarihleri arasında Yeşilköy’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İşte kongre ile ilgili detaylar...

Türkiye hazır beton üretiminde lider!

Türkiye, hazır beton üretiminde Avrupa'nın lider konumunda bulunuyor. THBB Genel Sekreteri Reşat Sönmez, “Türkiye Hazır beton sektörü, 2020 yılı resmî verilerine göre yıllık 95 milyon metreküpü bulan üretimiyle Avrupa’da birinci sıradadır" dedi.

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

İstanbul depreme ne kadar hazır?

17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden 21 yıl geçmişken deprem konusu bir kez daha gündeme geldi. Peki İstanbul depreme ne kadar hazır?

Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türk Hazır Beton Sektörü, Avrupa’ya liderlik etmeye devam ediyor. Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, yeniden Avrupa başkanlığına seçildi.

Yavuz Işık, yeniden Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanlığına seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, dünyada hazır beton alanındaki en büyük uluslararası kuruluş olan Avrupa Hazır Beton Birliğinin Başkanlığına yeniden seçildi.

Hazır beton sektöründen 20 milyar TL ciro!

Genel Kurulda konuşan Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Sektörümüz 2017 yılında yaklaşık 113 milyon metreküp üretimle 20 milyar Türk lirası ciro yapmıştır." dedi.

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden milli duruş çağrısı!

Avrupa Hazır Beton Birliği ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Zeytin Dalı Harekâtı"na destek vererek millî duruş çağrısında bulundu.

17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi Haberi

17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi


Türkiye Hazır Beton Birliği’nin ev sahipliğini yaptığı 17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi. Kongreye İngiltere, İtalya ve Almanya başta olmak üzere birçok ülkeden 400’ü aşkın hazır beton sektörü temsilcisi katıldı. Yurtdışından 38 ve yurtiçinden 23 toplamda 61 bilimsel bildirinin sunulduğu kongrede, beton çözümlerinin sürdürülebilirliği, betonun topluma katkısı, beton konusundaki gelişmeler, betonun pazarlanması ve yönetimini ele alan dört farklı oturum iki ayrı salonda düzenlendi. Kongrede de eş zamanlı olarak betonun üretimine ve test edilmesine yönelik malzemelerin, ürünlerin ve ekipmanların sunulduğu fuarın yanı sıra National Geographic’in dünyanın en iyi 25 harikası arasında gösterdiği Jason De Caires Taylor’ın su altı beton heykellerinin fotoğrafları da ERMCO 2015 Kongresi kapsamında sergilendi.

Hem yurt içinden hem de yurt dışından...