30 / 04 / 2024

18. Uluslararası Taşkent Turizm Fuarı

18. Uluslararası Taşkent Turizm Fuarı

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, resmi ziyarette bulunduğu Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te, bu ülkede iş yapan Türk işadamlarıyla bir araya geldi

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

KİPTAŞ'tan müjde! Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan adeta son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek...

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli 18 Şubat'ta!

Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden 'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli gerçekleştirilecek.

MIPIM 15-18 Mart'ta!

GYODER'in 300 metrekarelik "İstanbul Çadırı" ile yer alacağı, MIPIM, 15-18 Mart'ta gerçekleştirilecek.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Özbekistan Taşkent'teki gökdelenin inşaatı 2022'de tamamlanacak!

Türk ve Özbek inşaat şirketleri tarafından Taşkent'te inşa edilen ve bölgenin en yüksek gökdeleni olacak gökdelenin yapımı gelecek sene tamamlanıyor. 

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

6. Uluslararası Taş Kongresi 23-26 Mart'ta!

Doğal taş sektörünün temsilcileri 23-26 Mart 2021 tarihlerinde dúzenlenecek olan 6. Uluslararası Taş Kongresi'nin danışma kurulu toplantısında buluşacak.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

GYODER Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta! 

GYODER Akademi'nin düzenlediği Tesis Yönetimi Semineri, 18 Şubat'ta Omurga Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Danışmanı İlhami Akkum'un eğitmenliğinde gerçekleştirilecek...

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

18. Uluslararası Taşkent Turizm Fuarı Haberi

18. Uluslararası Taşkent Turizm Fuarı


     ''Özbek Turizm'' Devlet Kurumu'nun daveti üzerine geldiği başkent Taşkent'te iki gün sürecek resmi temasları çerçevesinde ''Büyük İpek Yolunda Turizm - 18. Uluslararası Taşkent Turizm Fuarı''nın açılışına katılan Günay, daha sonra Özbek Turizm Kurumu Başkanı Farruh Rizayev ile Kültür ve Spor Bakanı Tursunali Kuziyev ile bir araya geldi, iki ülke arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi konularını ele aldı. 

     Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği'ne geçen Günay, Büyükelçi Mehmet Sertaç Sönmezay ve diğer büyükelçilik mensuplarıyla görüştü. Büyükelçiliğin faaliyeti hakkında bilgi alan Günay, büyükelçilik mensuplarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

     Günay, ülkedeki Türk işadamlarının üyesi olduğu Özbek-Türk İşadamları Derneği'ni (UTİD) de ziyaret ederek, Özbekistan'da iş yapan Türk işadamlarıyla buluştu. 

     Görüşme sırasında, Türk işadamlarının ülkedeki çalışmaları hakkında bilgi alan Günay, günümüzde Türkiye'nin...