21 / 05 / 2024

1958 yılında Avcılarda satılık arsa

1958 yılında Avcılarda satılık arsa

Reşat Altın'ın 161 liraya satıldığı 1958 yılında, Anbarlı'da bulunan arsaları metrekaresi 6 liradan satın almak mümkünmüş. Tamamen denize nazır 250 metrekare arsa, 9 adet altın parasına alınabilirmiş.

EYT için geri sayım! 2022 ve 2023 yılında emekli olanlar ne kadar maaş alabilecek?

Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinin hayata geçmesine kısa bir süre var. Bu sırada vatandaşlar da maaşlarını hesaplıyor. 2022 ve 2023 yılı maaş hesaplama yöntemleri değişiklik yaşanıyor. Bu nedenle maaşlarda farklılık olabilmekte. İşte 2022 ve 2023 yılında emekli olanların maaşları...

2007 yılında Ispartakule'de 40 bin konuta imar şoku!

2007 yılında 6. İdare Mahkemesi, Avcılar Belediyesi sınırları içinde kalan ve üzerinde 40 bin konut inşa edilmesi planlanan 5 milyon metrekarelik uydu kentin imar planları hakkında yürütmeyi durdurma kararı almış.

2006 yılında Karaköy Cami yeniden inşa edilecek!

1958 yılında meydan genişletmesi neden gösterilerek yıktırılan Karaköy Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami, Galegenova projesiyle Türk ve İtalyan mimarlar tarafından Karaköy Meydanı'nda yeniden hayat bulacakmış.

2003 yılında Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami yeniden inşa edilecekmiş!

1958 yılında Karaköy'de anacadde yapımı nedeniyle yıkılan, Osmanlı'nın ilk ve tek mescidi olan Karaköy Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami, 2003 yılında Büyükşehir Belediyesi'nce yeniden inşa edilecekmiş.

2000 yılında Büyükşehir Belediyesi, Kurbağalıdere için yeni bir proje başlatmış!

2000 yılında Büyükşehir Belediyesi, açıkhava kanalizasyonuna dönüşen Kurbağalıdere için yeni bir proje başlatmış. Islah edilecek derenin sağı ve solu kolektörlerle kuşatılacakmış ve etrafındaki kaçak yapılarda yıkılacakmış.

2000 yılında İstanbul'a yüzer otoyol!

2000 yılında Ahmet Vefik Alp'in hazırladığı 'Transmarmara Yüzer Viyadük' projesine göre, Marmara Denizi üstünden Avcılar-Tuzla'yı bağlayacak 33 kilometre uzunluğunda yüzer otoyol ile Anadolu ve Avrupa Yakası birbirine bağlanacakmış.

1999 yılında trafik sorununu çözmek için en uygun projeyi belirlemeye çalışıyorlarmış!

1999 yılında Başbakan Bülent Ecevit'in Başdanışmanı Ahmet Vefik Alp, trafik sorununu çözmek için Tuzla-Avcılar arasında yüzer viyadük, tüpgeçit ve Üçüncü Boğaz Köprüsü alternatifleri içinde en uygun projeyi belirlemeye çalıştıklarını söylemiş.

1999 yılında Frej Han binasında çatlaklar meydana gelmiş!

1999 yılında metro için yapılan kazılarda, Şişhane Meydanı'ndaki tarihi Frej Han binasında tehlikeli çatlaklar meydana getirmiş. Binanın dışındaki heykeller, sarsıntıdan kopup düşmesin diye ağlarla korunmaya alınmış.

1998 yılında Avcılar'a Atatürk Evi!

1998 yılında Avcılar Belediyesi, Ulusal Egemenlik Parkı ve Atatürk Evi Projesi kapsamında, Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evin bir kopyasını yaptırıyormuş. Atatürk Evi, Ambarlı Sahili'nde 7 dönüm arazi üzerine inşa edilecekmiş.

1992 yılında Boğaziçi köylerindeki Hazine arazileri talan ediliyormuş!

1992 yılında arsa avcıları, Boğaz sırtlarındaki Hazine arazilerini kendi malları gibi pazarlıyormuş. Beykoz sınırları içindeki Hazine'ye ait yaklaşık 34 milyon metrekare arazi, seyyar emlakçılar tarafından talan ediliyormuş.

1992 yılında Hayırsızada talan ediliyormuş!

İstanbul'un en küçük adalarından olan Sivriada (Hayırsızada), 1992 yılında korsan taş avcıları tarafından talan ediliyormuş. Mülkiyetinin Milli Emlak'a ait olduğu ada, Adalar Belediyesi tarafından Adalar bünyesine alınacakmış.

1992 yılında zenginler arasında yalıda oturmanın modası geçmiş!

1992 yılında Türk zenginleri arasında yalıda oturma modası geçmiş. Yalı sahipleri Boğaziçi'ndeki bakım masraflarının fazla olduğu yalılarda oturmak yerine, ormanlık bölgelerdeki modern villalara yerleşmeye başlamışlar.

1990 yılında yalılı 'yoksul milyarderler' devlet yardımı bekliyormuş!

1990 yılında İstanbul'un birçok tarihi yalısı bakımsızlık yüzünden yok olma tehlikesiyle karşı karşıyaymış. Yalılarda oturan, ancak onarımları için gerekli parayı denkleştiremeyen 'yoksul milyarderler' devletten yardım bekliyormuş.

1958 yılında Avcılarda satılık arsa Haberi

1958 yılında Avcılarda satılık arsa

AVCILAR ANBARLI ARSALARI


Metrekaresi 6 ve 8 Liradan

250 METRE BİR EVLİK ARSA 1500 VE 2000 LİRADIR.


  Avcılar - Anbarlı Sahil Bahçeli Evler Arsa ve İnşaat Müessesi bir defaya mahsus olmak üzere dar gelirli ve memur vatandaşlarımıza en büyük bir fırsatı veriyor. Bugüne kadar bir yuva sahibi olamamış vatandaşlarımızı bugünden itibaren tevzi satışlarında bulunmak üzere davet ediyoruz.

  

     GELİNİZ BEĞENİNİZ ARSANIZI AYIRINIZ

  

  Arsalarımız Londra asfaltına 150 metre mesafededir ve tamamen denize nazırdır. Devamlı surette işleyen vasıtaları mevcut oluğ herkesin az bir para işe bir yuva kurabileceği en güzel bir yerdedir. Müessesemiz, sırf sayın halkımıza hizmet gayesiyle tevzine başladığı bu arsalardan talep fazla olduğundan şahıs başına ancak bir parsel verebilecektir. Bu yüzden gecikmeyip bir an evvel yuvanızı kurabileceğiniz arsanızı seçmek üzere yazıhanemize...