05 / 05 / 2024

1A PLUSın kurucusu Ebubekir Sevimli

1A PLUSın kurucusu Ebubekir Sevimli

Yatırımcıları için sabit bir franchise bedeli belirlemeyen 1A PLUS, işletmelerin açılacağı bölgelere göre fiyatlandırılacağı özel bir sistemi geliştirdi. 1A Democracy isimli uygulama gayrimenkul franchise sektöründe bir ilk.

Medipol için hazırlanan imar planlarını İBB iptal ettirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol için hazırlamış olduğu imar planlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi iptal ettirdi. Paylaşılan detaylara göre mahkeme planı hukuksuz buldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Ceyhan tarafından kuruldu.

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Dursun İnci tarafından kuruldu.

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

Bitcoin kayıplarının tamamını geri almayı başardı

Pazartesi günü SEC’in Binance borsasının kurucusu Changpeng Zhao’ya ve Amerika merkezli kripto para şirketi Coinbase’e dava açmıştı. Bu nedenle, ciddi satışlarla karşılaşan kripto para piyasası, dün öğleden sonra verdiği kayıpların tümünü geri almayı başardı.

Yuki kasalı, elektrikli Ilgaz'ın fiyatı açıklandı! Yuki, üç tekerlekli Ilgaz Plus ne kadar? 

Yuki kasalı, elektrikli Ilgaz Plus'ın mayıs ayı fiyatı belli oldu. Peki Yuki elektrikli Ilgaz Plus'ın yeni fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Alibaba’nın kurucusu Çinli milyarder Ma için müthiş iddia!

Dünyanın sayılı milyarderlerinden ve online alışveriş şirketi Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın tıpkı Alibaba’daki gibi, finans şirketi Ant Group’taki görevini bırakacağı iddia edildi. Peki ünlü milyarder bu görevinden neden ayrılıyor?

Google'ın kurucusu Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye!

Dünyanın  en zenginlerinden biri olan ve Google'ın kurucusu Larry Page çok önemli tavsiyelerde bulundu. İşte girişimcilerin ilham kaynağı Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye...

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

1A PLUSın kurucusu Ebubekir Sevimli Haberi

1A PLUSın kurucusu Ebubekir Sevimli

İsim hakkı giriş bedeli ve aylık lisans ücreti bölge emlak endeksi üzerinden belirlenen 1A Democracy sisteminde franchise işletmesinin açılacağı bölgede tek olma ayrıcalığı da sözleşmeyle garanti ediliyor.

1A PLUS'ın kurucusu Ebubekir Sevimli, "franchise sistemini oluştururken, yatırımcının maximum kazançla başlayacağı ve devam edeceği bir iş kurmalarını öncelikli olarak düşündüklerini o yüzden de bölgesel gayrimenkul değerlerini ve istatistiklerini göz önünde bulundurarak bir fiyatlandırma yaptıklarını" söyledi.


Gayrimenkulde ulusal ve uluslararası yatırım fırsatları sunan, 2015 yılı ortalarına doğru kapılarını franchise adaylarına açan 1A Plus, yıl sonu itibariyle 5 franchise işletme sayısına ulaştı. 1A Plus, 2016 sonu itibariyle 20 franchise işletme sayısına ulaşmayı hedefliyor.


Daha ayrıntılı bilgi için www.1aplus.com.tr adresini ziyaret...