06 / 05 / 2024

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı tarihleri

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı tarihleri

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından düzenlenen “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 11 Nisan'da açılıyor.

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Şimdi sırada emekli maaş zammı var! Emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli maaşı her sene Temmuz ve Ocak aylarında olmak üzere senede 2 defa yapılırken, 6 aylık enflasyona göre belirlenmektedir. Şu ana kadar 5 aylık enflasyon rakamı açıklanırken, 3 Ocak 2024 günü açıklanacak olan Aralık ayı enflasyon oranı ile emekli maaş zammı belirlenecek. İşte haberin detayları..

Zorunlu trafik sigortası aylık artış oranları açıklandı...

Zorunlu trafik sigortası aylık azami prim yükseliş oranı, 2024 senesinin ilk 4 ayı için yüzde 5 olarak kaydedildi. Bu oran, 2023'ün mayıs ayından itibaren aylık yüzde 2 olarak yapılıyorudu. İşte haberin detayları...

Borsakule ve Borsakule 2 projesinde toplam 404.2 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kuyaş Yatırım, Borsakule ve Borsa Kule 2 projelerinde yapılan satışları açıkladı. Peki Borsakule ve Borsakule 2 projelerinde ne kadar satış yapıldı? İşte o rakamlar...

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Hatay'daki depremzedeler için 2 bin 283 köy konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenen Hatay'da, kırsal mahallelerdeki afetzedeler için yöresel mimariye uygun olarak 2 bin 283 köy konutu yapılıyor.

Ek motorlu taşıtlar vergisinde yeni düzenleme! Ödemeler 2 taksitle yapılacak!

TBMM'ye sunulan torba yasa teklifinde, yeni düzenlemeler arasında motorlu taşıtlar vergisi de yer alıyor. Motorlu taşıtlar vergisi artık 2 taksitle yapılabilecek. Peki MTV vergisi ilk taksit ödemesi ne zaman?

Panora Gayrimenkul'den Panora AVM'de yüksek oranda kira zammı uygulandı iddialarına yalanlama!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, Panora AVM'de kiralara yüzde 98,2 zam yapıldığı iddiaları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaparak, söz konusu iddiaları yalanladı.

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

Binası kentsel dönüşüme girenler dikkat! Herkes bu hatayı yapıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Av. Merve Uyaroğlu, bugünkü köşesinde kentsel dönüşüm sürecinde maliklerin dikkat etmesi gerekenleri kaleme aldı. İşte Av. Merve Uyaroğlu'nun 'Kentsel dönüşüm sürecine girmeden önce maliklere tavsiyeler' başlıklı yazısı...

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

Özak GYO Göktürk 2 projesinin yapı ruhsatı alındı!

Özak GYO Göktürk 2 projesindeki  A-B-C blokların yapı ruhsatı 30 Aralık ve 31 Aralık 2021 tarihlerinde alındı.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap için 580 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin pazarlık- açık artırma kısmını içeren 2. oturumu yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 580 milyon TL ile MR Grup İnşaat verdi...

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı tarihleri Haberi

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı tarihleri

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, şehrin ekonomisine katkı sağlaması için yapılan “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 60 katılımcı firma ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 11-15 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan fuarda, şehrin ekonomisine katkı sağlaması ve yatırımcıların yüzünü Hatay’a çevirmesi amaçlanıyor. 

FUAR ALANINDA ÇEVRE DÜZENLEMELERİ TAMAMLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından, binlerce ziyaretçiyle buluşturulacak olan fuar alanı çevresinde düzenlemeler yapıldı ve peyzaj hazırlıkları tamamlandı. Öte yandan tali yola sahip fuar alanında zemin düzenleme çalışmaları yapılarak yeni bir imar yolu da kazandırıldı. Fuar süresince elektrik sorunu yaşanmaması adına 500 metre elektrik kablosu döşeyen HBB ekipleri, katılımcılar park sorunuyla karşılaşmaması için de 700 araçlık otopark alanı hazır hale geldi.

5 gün boyunca kapısını ziyaretçilerine açık tutacak olan “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı”;...