16 / 05 / 2024

2. havalimanındaki thy terminalini kim yapacak

2. havalimanındaki thy terminalini kim yapacak

İstanbul’a inşa edilecek ve dünyanın en büyüklerinden biri olacak havalimanında rakipleri gibi kendine özel terminale sahip olmasına kesin gözüyle bakılan Türk Hava Yolları, alt yapı çalışmaları için dünya devleriyle masaya oturmaya başladı.

Zeytinburnu Veliefendi Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki son binalar da yıkılıyor! Yeni projeyle 185 bağımsız birim geliyor!

Çırpıcı Veliefendi Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etabındaki son 6 bina da yıkılıyor. Söz konusu alanda hayata geçirilecek olan yeni projeyle 185 bağımsız bölümün hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi yüzde 24,7 arttı!

Türkiye İMSAD tarafından paylaşılan rapora göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2024 yılının Şubat ayında bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 24,7 artış gösterdi. Bu yılın ilk 2 ayındaki üretim artışı ise geçen senenin ilk 2 ayına göre yüzde 14,3 şeklinde gerçekleşti.

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Bir yandan zamlar derken şimdi de felaket haberi! Sığırda şap tespit edildi, durum kötü

Dünya genelinde gıda ürünlerinin fiyatı artarken Avustralya'dan da şap haberi geldi. Havalimanındaki bir yolcunun getirdiği et ürününde şap tespit edildi.

TOKİ'den Atatürk Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin açıklama! 

TOKİ, Atatürk Havalimanı'na ilişkin bazı internet sitelerinde yer verilen haberlerle ilgili yazılı açıklamada bulundu. TOKİ, ihale kararının bildirilmesinden önce herhangi bir çalışmaya başlanmadığını belirtti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Atatürk Havalimanı tepkisi: Dünyanın ilk 10 havaalanından birini yıkıyorsunuz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Havalimanı'ndaki yıkım ile ilgili tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dile getirdi. Peki Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili neler dedi? İşte İmamoğlu'nun o açıklaması.... 

Rize Artvin Havalimanı'ndaki tarihi sır ilk kez ortaya çıktı

Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Başkanı İlham Aliyev'in katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılışta dikkat çeken detay ise Aliyev'in neden Türkiye'de açılışı yapılan bir havalimanına devleti temsilen geldiği oldu. İşte detaylar...

Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi için ihale yapıldı! Hangi firma ne kadar teklif verdi? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Atatürk Havalimanı'ndaki millet bahçesi projesini kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Yüzde 21 zam sonrası süt fiyatları ne kadar oldu? İşte A101, ŞOK, Migros, Carrefoursa 6 Nisan 2022 güncel fiyat listesi

Ulusal Süt Konseyi tarafından süt fiyatlarına gelen 21,2 oranındaki zam, 1 Nisan 2022 tarihi itibariyle uygulanmaya geçti. Peki süt fiyatları zincir marketlerde arttı mı? 1 litre süt kaç TL oldu? İşte 6 Nisan 2022 A101, ŞOK, Migros, Carrefoursa güncel süt fiyat listesi...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Kalyon Holding İstanbul Havalimanı'ndaki hisse payını arttırdı

Kalyon Holding İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payını yüzde 55’e çıkarma kararı aldı. İstanbul Havalimanı ortaklarından Limak Yatırım Holding ve Mapa İnşaat, geçtiğimiz günlerde hisselerini diğer ortaklara satmak için anlaşmaya varmıştı.

Kızılbük Thermal Wellness Resort 2. Etap Mart 2022'de ön satışta!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'teki Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 72 bin metrekarelik inşaat alanına sahip 2. etabındaki 782 adet konut için inşaat çalışmalarına başlandı. Projedeki konutlar Mart 2022'de ön satışa sunulacak...

2. havalimanındaki thy terminalini kim yapacak Haberi

2. havalimanındaki thy terminalini kim yapacak


İstanbul’a inşa edilecek ve dünyanın en büyüklerinden biri olacak havalimanında rakipleri gibi kendine özel terminale sahip olmasına kesin gözüyle bakılan Türk Hava Yolları, alt yapı çalışmaları için dünya devleriyle masaya oturmaya başladı.


airporthaber.com'un haberine göre, 2023 hedefleri doğrultusunda 420 uçaklık filo ile yılda 100 milyon yolcu taşımayı planlayan Türk Hava Yolları’nın İstanbul’daki 3. havalimanında 4 terminalden birine sahip olmak istediği THY yöneticileri tarafından her platformda dile getiriliyor. THY’nin bu planı doğrultusunda gizli bir şekilde görüşmeler yürütmeye başladığı öğrenildi.


Yeni terminalde sıfır sorunla çalışmak isteyen THY ilk adımı Alman teknoloji deviyle görüşerek attı. Türk Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu başkanlığındaki bir heyetle geçtiğimiz aylarda yeni terminalinin alt yapı işleri için Alman teknoloji devi Deutsche Telekom ile görüştü ve teklif...